Creditele în franci ar putea fi convertite la cursul istoric! PNL şi PSD vor vota pentru proiectul de lege

Creditele în franci ar putea fi convertite la cursul istoric! PNL şi PSD vor vota pentru proiectul de lege

Conversia creditelor din franci elveţieni în lei ar provoca băncilor pierderi de 2,4 miliarde de lei, estimează BNR FOTO Adevărul

PNL şi PSD, principalele partide parlamentare, vor vota pentru conversia creditelor în franci elveţieni la cursul de la data acordării, potrivit declaraţiilor făcute de Daniel Zamfir (PNL) şi Liviu Dragnea (PSD), scrie profit.ro.


Daniel Zamfir susţine că a obţinut suportul partidului pentru ca legea să vizeze conversia creditelor în franci elveţieni la cursul de la data acordării.

„Am discutat în partid şi vom merge pe varianta conversiei la cursul istoric a creditelor în franci”, a declarat Zamfir.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat la rândul său că vrea să îndrepte o nedreptate.
„Mergem pe varianta care îndreaptă o nedreptate, oameni care au fost păcăliţi de sistemul bancar. Dacă cursul istoric este varianta care face dreptate, atunci pe ea mergem. Discuţia e doar despre creditele în franci”, a declarat liderul social-democraţilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările