Cîţu: România şi-a asumat un sistem pentru salariul minim transparent şi predictibil care să fie folosit în perioada următoare

Cîţu: România şi-a asumat un sistem pentru salariul minim transparent şi predictibil care să fie folosit în perioada următoare

Premierul Florin Cîţu a declarat că România şi-a asumat în acest moment, pentru economia ţării, „un sistem pentru salariul minim transparent şi predictibil care să fie folosit în perioada următoare”.

Ştiri pe aceeaşi temă„E vorba de salariul minim. E o directivă pe salariul minim. Sunt discuţii în acest moment despre salariul minim la nivelul Uniunii Europene. România în acest moment şi-a asumat, pentru economia României, un sistem pentru salariul minim transparent şi predictibil care să fie folosit în perioada următoare”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută după ce a vizitat sâmbătă Centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan Bucureşti, despre poziţia Guvernului privind salariul minim discutat la nivelul UE.

În context, recent deputatul PSD Marius Budăi a acuzat că Executivul că trimite circulare europarlamentarilor români, prin care le este recomandat să voteze împotriva intenţiei Comisiei Europene de instituire a unui salariu minim la nivelul UE.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările