Card de cumpărături cu rate fără dobândă şi perioadă de graţie: care sunt cele mai bune oferte din piaţă

Card de cumpărături cu rate fără dobândă şi perioadă de graţie: care sunt cele mai bune oferte din piaţă

O analiză wall-street.ro prezintă cele mai avantajoase oferte bancare pentru cardurile de cumpărături FOTO Shutterstock

Un card de cumpărături sau un card de credit, după cum apare în ofertele băncilor, este un instrument bancar consacrat, care a apărut în Statele Unite încă din 1920.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conceptul de card de cumparaturi a prins radacini si in Romania, vanzarea lui fiind destul de agresiva inainte de instaurarea crizei financiare. Consumatorii, insa, au inteles cu dificultate mecanismul unui astfel de produs bancar si scopul unui astfel de card, de multe ori clientii fiind loviti de dobanzile mari practicate de banci in cazul depasirii perioadei de gratie. Care sunt in prezent dobanzile la cele mai populare carduri de cumparaturi din piata si ce sisteme de fidelizare ofera?
 
Card Avantaj - card de cumparaturi de la Credit Europe Bank
 
DAE - 28% pe an
Perioada de gratie - 45 de zile (exclude retragerile de la bancomat)
Limita de credit - 50.000 lei
Comision de administrare - 49 lei
Taxa de emitere card - 0 lei
Rate fara dobanda - pana la 12 rate in magazinele partenere
Sistemul de bonus al Card Avantaj: la fiecare tip de tranzactie pe care o efectuati in tara sau in strainatate - la comercianti sau retrageri de la bancomat - veti primi un bonus de 0,3% din valoarea tranzactiei, bonus care poate fi folosit ulterior pentru cumparaturi la magazinele partenere.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările