BRD are o nouă platformă de online banking. Ce se întâmplă cu utilizatorii MyBRD

BRD are o nouă platformă de online banking. Ce se întâmplă cu utilizatorii MyBRD

Lansată, într-o primă versiune, la sfârşitul anului trecut, YOU - noua aplicaţie de online banking a BRD - a fost îmbogăţită cu o gamă de funcţionalităţi, a informat joi BRD.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit băncii, noua platformă permite accelerarea migrării către noua platformă a întregii baze de utilizatori ai serviciilor MyBRD. 
 
Peste 120.000 clienţi folosesc deja noua platformă, urmând ca şi ceilalţi utilizatori să fie transferaţi  gradual către platforma YOU.  
 
Clienţii pot deja utiliza în paralel ambele aplicaţii pentru acomodare. 
 
Gama de funcţionalităţi disponibilă în acest moment include, printre altele:
verificarea soldului 
plata facturilor 
transferuri de bani intra şi interbancare, schimburi valutare 
programarea de plăţi recurente sau cu dată în viitor
descărcarea extraselor de cont
verificarea stadiului tranzacţiilor realizate (finalizate sau în curs de procesare), transmiterea dovezii plăţii/transferului prin aplicaţii de mesagerie 
personalizarea aplicaţiei: fotografie de profil, limbă, PIN, acord de marketing
validarea prin biometrie a plăţilor online făcute cu cardul BRD (SCA e-commerce)
înrolarea cardurilor în Apple Pay; în curând, plata cu telefonul va fi disponibilă şi pentru telefoanele cu sistem Android. 
 
În magazinele de aplicaţii Apple şi Android există deja versiuni care se actualizează periodic, urmând ca, din luna iunie, să fie disponibilă şi versiunea destinată utilizatorilor de terminale Huawei.  
După descărcarea YOU din magazinele de aplicaţii, clienţii o pot activa în mod exclusiv online, fără a fi nevoie de o vizită într-o agenţie bancară. 
Mai rapidă, mai simplă şi mai flexibilă, aplicaţia YOU BRD va fi în continuare dezvoltată pornind de la sugestiile clienţilor pentru a oferi o experienţă 100% digitală intuitivă şi completă. 
De-a lungul întregii perioade în care se va desfăşura transferul către YOU, BRD rămâne aproape de clienţii săi, care au la dispoziţie toate canalele de comunicare (SMS, e-mail, Contact Center, canalele de social media, agenţii) pentru informaţii despre migrarea către platforma YOU.
 
 
 
BRD - Groupe Société Générale operează o reţea de 584 de unităţi. Banca ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30,000 POS şi aproape 1,400 ATM-uri. Banca este un jucător important pe piaţa creditelor pentru companii locale şi multinaţionale şi este liderul pieţei de factoring din România. Activele sale totale, la sfârşitul lunii decembrie 2020, erau de 61,6 miliarde RON.
 
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 133.000 de angajaţi în 61 de ţări şi peste 30 de milioane de clienţi individuali, companii şi investitori instituţionali în întreaga lume
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările