Încă o bancă amână plata ratelor cu trei luni pentru persoane fizice şi firme

Încă o bancă amână plata ratelor cu trei luni pentru persoane fizice şi firme

Foto arhiva Adevărul

Încă o bancă a anunţat miercuri că amână plata ratelor cu trei luni, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru persoanele juridice.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În contextul dificil prin care România si românii trec zilele acestea, Patria Bank este solidară cu toţi clienţii şi îşi manifestă suportul şi intenţia de a le fi alături şi a găsi împreună cele mai bune soluţii pentru a trece cu bine această perioadă”, a informat banca.
 
Astfel, pentru sprijinirea clienţilor, Patria Bank oferă o serie de măsuri şi solutii sunt disponibile a fi accesate, atunci când aceştia au nevoie:
 
Antreprenorilor IMM şi Microîntreprinderilor care beneficiază de linii de finanţare revolving scandente în următoarele 3 luni şi care nu se află deja într-un proces de remediere sau restructurare a creditelor existente, le vom facilita reînnoirea acestor finanţări;
 
Antreprenorii IMM şi Microîntreprinderile direct afectaţi prin reducerea activităţii vor putea beneficia de amânare la plată şi reeşalonarea ratelor, potrivit situaţiei specifice a fiecăruia;
 
De asemenea, pentru clienţii persoane fizice care au fost afectaţi semnificativ prin reduceri temporare sau permanente ale veniturilor, prin pierderea locului de muncă sau probleme grave de sănătate sunt disponibile soluţii potrivite de reeşalonare pentru perioade de până la 3 luni.
 
“Totodată, suntem solidari şi salutăm iniţiativele luate de colegii de breaslă şi ne manifestăm deschiderea spre cooperare şi colaborare pentru a ne susţine clienţii şi a proteja stabilitatea sistemului, în bună coordonare cu autoritatea de reglementare ” a mai declarat Daniela Iliescu, CEO Patria Bank.
 
Clienţii afectaţi sunt invitaţi să contacteze banca prin call center 0800.310.410 (număr apelabil gratuit naţional) sau  +40 372 271 403 (tarif normal, apelabil internaţional), de L-V: 09:00 -19:00, precum şi prin e-mail la info@patriabank.ro şi să comunice situaţiile cu care se confruntă în vederea găsirii împreună a unor soluţii adecvate situaţiei lor individuale specifice sau de business.
 
Mai multe informaţii despre recomandările şi măsurile implementate de Patria Bank, pentru a preveni răspândirea virusului, dar şi starea permanentă a unităţilor băncii în această perioadă se găsesc în secţiunea special dedicată: https://www.patriabank.ro/covid .  
 
Pentru detalii suplimentare: pr@patriabank.ro, +40 732.800.326
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările