Autostrada de centură a Bucureştiului: Guvernul aprobă exproprierea a peste 1.700 de imobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
harta centura bucuresti

Guvernul va aproba în şedinţa de miercuri, printr-o hotărâre, declanşarea procedurilor de expropriere a unui număr de 1.728 de imobile private, care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Autostrada de centură Bucureşti”.

Imobilele sunt amplasate pe sectorul Centura Nord km 0+000 – km 52+770, de pe raza mai multor localităţi din judeţele Giurgiu şi Ilfov.

Miercuri, Guvernul va reglementa exproprierea tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Autostrada de centură Bucureşti”, sector Centura Nord km 0+000 – km 52+770, pe raza localităţilor Săbăreni din judeţul Giurgiu, Dragomireşti Vale, Buftea, Mogoşoaia, Baloteşti, Tunari, Dascălu, Ştefăneştii de Jos, Găneasa, Pantelimon şi Cernica, din judeţul Ilfov.

„Pentru prezentul proiect de act normativ este necesară suma de 69.140 mii lei, pentru un număr de 1.728 imobile, în suprafaţă totală de 2.611.715,00 mp teren, având împrejmuiri şi construcţii edificate pe acesta„, se spune în nota de fundamentare a actului normativ.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite