Apa minerală naturală Borsec este exportată în Statele Unite ale Americii din anul 1956

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În 2016 se vor împlini 60 de ani de la primele exporturi Borsec către SUA
În 2016 se vor împlini 60 de ani de la primele exporturi Borsec către SUA

Romaqua Group, liderul pieţei de ape minerale naturale din România, precizează pentru „Adevărul“ că apa minerală naturală, natural carbogazoasă Borsec, cu o tradiţie de îmbuteliere industrială de peste 200 de ani, a fost exportată în SUA, Los Angeles, încă din anul 1956.

„Borsec, cel mai titrat brand de apă minerală naturală din România, care va sărbători 210 ani de îmbuteliere industrială în 2016, a primit zeci de titluri şi medalii, iar una dintre cele mai importante distincţii a fost câştigată în SUA.
Astfel, în anul 2004 Borsec este desemnată drept Cea Mai Bună Apă Minerală din Lume la competiţia Berkely Springs International Water Tasting Awards, SUA“, se arată într-o notă a Romaqua Group.

Romaqua Group, companie cu capital autohton privat, cu 16 ani de activitate, are în portofoliu brandurile Borsec (ape minerale naturale), Stânceni (apă minerală naturală), Aquatique (apă minerală naturală oligominerală), Giusto (băuturi răcoritoare), Metropolitan Play (seminţe de floarea soarelui), Giusto Elektrik (băutură energizantă), Albacher, Dorfer şi Mühlbacher  (bere).

Borsec este liderul pieţei de ape minerale naturale, iar Giusto Natura liderul pieţei de băuturi răcoritoare plate (still drinks).

Romaqua Group are peste 2.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 140 de milioane de euro.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite