Wizz Air lansează noi rute din România. Care sunt destinaţiile şi programul de zbor

Wizz Air lansează noi rute din România. Care sunt destinaţiile şi programul de zbor

Wizz Air a anunţat miercuri lansarea unor noi rute din România la preţuri pornind de la 89 de lei şi a modificat programul zborurilor de pe Aeroportul din Bacău, care vor fi reluate mai devreme decât a prognozat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, compania a anunţat o nouă rută de la Cluj-Napoca la Liverpool John Lennon începând cu 23 octombrie 2020. Biletele sunt deja în vânzare pe wizzair.com şi prin aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene cu tarife care pornesc de la 89 RON**.
 
Totodată, zborurile de la noua bază din Bacău către Londra Luton, anunţate în luna iunie, vor începe mai devreme, la 1 octombrie, cu cinci zboruri săptămânale şi vor creşte până la zboruri zilnice după deschiderea bazei pe 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la noua bază WIZZ de la Bacău, care va fi deschisă oficial pe 29 octombrie.
 
Începând cu 23 octombrie, Wizz Air va oferi zboruri către oraşul dinamic şi efervescent Liverpool, care devine a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj-Napoca. Cu această nouă rută, oamenii din Cluj-Napoca şi din zonele înconjurătoare se pot bucura de 32 de destinaţii cu tarife reduse în reţeaua extinsă WIZZ din cel mai mare oraş din Transilvania. Având experienţa oferirii de servicii cu preţ redus şi de înaltă calitate în ultimii ani în România, compania aeriană este încrezătoare că introducerea noii rute va îmbunătăţi şi va dezvolta legătura dintre Transilvania şi una dintre cele mai interesante regiuni din Anglia.
 
Owain Jones, Managing Director Wizz Air UK a declarat: „Suntem încântaţi să lansăm această nouă conexiune low-cost între Cluj-Napoca şi Liverpool, pentru a le oferi pasagerilor noştri fideli posibilitatea de a explora aceste oraşe vibrante. Wizz Air este în avangarda aviaţiei în materie de măsuri îmbunătăţite de sănătate şi igienă, iar clienţii noştri din Marea Britanie şi Cluj-Napoca continuă să spună „DA” zborului, deoarece aducem mai multă conectivitate şi ajutăm economia să îşi revină. Echipa WIZZ aşteaptă cu nerăbdare să primească în curând pasagerii obişnuiţi  şi noi la bordul flotei noastre tinere şi verzi de aeronave Airbus.”
 
Nouă rută din Cluj Napoca
 

Rută

Zile de operare

Data de start

Tarife de la**

Cluj-Napoca - Liverpool John Lennon

luni, vineri

22 octombrie 2020

89 RON

 

Modificări program Bacău

 

Rută

Zile de operare

Data de start

Tarife de la**

Bacău – Londra Luton

luni, miercuri, joi, vineri, duminică

1 octombrie 2020

89 RON

 

**Tarif pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul şi orice bagaj adiţional de cală sunt tarifate adiţional. Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate sunt limitate.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: