Wizz Air lansează noi rute din România

Wizz Air lansează noi rute din România

Wizz Air a anunţat luni lansarea a două noi rute din România, pentru care biletele au fost deja puse în vânzare la preţuri pornind de la 89 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Wizz Air a anunţat astăzi două noi rute de la Iaşi şi Craiova spre Birmingham în Marea Britanie, cu începere de pe 23 şi 24 octombrie 2020. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com sau WIZZ mobile app, la tarife pornind de la 89 RON**.
 
Zborurile de la Iaşi la Birmingham vor începe pe 23 octombrie şi vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea şi duminica, în timp ce zborurile de la Craiova la Birmingham vor începe pe 24 octombrie şi vor fi disponibile marţea şi sâmbăta.
 
Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie şi a opta din reţeaua WIZZ de la Craiova, în timp ce de la Iaşi, noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie şi a douăzecea din reţeaua de rute de la Iaşi. Birmingham este al doilea cel mai mare oraş din Marea Britanie şi un puternic centru de afaceri şi industrial, deoarece zona găzduieşte o parte semnificativă a facilităţilor auto din insulă şi aproximativ 40% din producţia de bijuterii din Marea Britanie. Contextul economic important al Birminghamului oferă multe oportunităţi pentru muncă şi afaceri.
 
Pentru o călătorie sigură şi confortabilă la Birmingham cu Wizz Air, compania a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătăţite, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi a echipajului său. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi.
 
Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală.
 
Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informaţii accesaţi acest link către videoclipul Wizz Air despre procedurile de sănătate şi securitate.
 
La fel ca în cazul oricărui zbor Wizz Air, pasagerii care aleg Birmingham ca destinaţie accesibilă în reţeaua companiei, pot adăuga opţiunea WIZZ Flex la rezervare. Astfel, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur şi simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor WIZZ la alegere. Oferirea acestei măsuri suplimentare de protecţie pentru rezervările pasagerilor va aduce un sentiment de siguranţă în aceste vremuri incerte.
 
Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem încântaţi să adăugăm două noi rute de la Iaşi şi Craiova la Birmingham şi, totodată, să oferim cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Datorită măsurilor de sănătate şi siguranţă implementate pentru pasageri şi echipajul la bord, călătoria cu Wizz Air rămâne o experienţă fără griji, completată de tarife mici şi atractive. Echipa noastră dedicată aşteaptă cu nerăbdare să primească fiecare pasager WIZZ cu un zâmbet la bordul tinerei noastre flote.”
 

Cele mai noi rute din România

 

Rută

Zile de operare

Data de start

Tarife de la**

Craiova – Birmingham

marţi, sâmbătă

24 octombrie 2020

89 RON

Iaşi – Birmingham

miercuri, duminică

23 octombrie 2020

89 RON

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările