Untold angajează personal pentru noua sa aplicaţie Extasy. Business-ul a atins deja 6,5 milioane de euro

Untold angajează personal pentru noua sa aplicaţie Extasy. Business-ul a atins deja 6,5 milioane de euro

Extasy, aplicaţia de experienţe cu care fondatorul UN-TOLD, Bogdan Buta împreună cu Sveatoslav Veaceslav Vizitiu, un prieten din studenţie, şi-au făcut debutul ca antreprenori în tehnologie, a atras alte 650.000 de euro de la investitori, în runda de Seed.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aplicaţia, care poate fi testată de utilizatorii iOS, a atras investitori importanţi precum Voicu Oprean, fondatorul companiei de software din Cluj-Napoca AROBS, Patrick Ciorcilă, co-fondator SportsFestival, fondul de investiţii Early Game Ventures, Cristina Filip, partener în cadrul firmei de avocatură Filip& Company, şi Avi Cicirean, organizatorul evenimentului Brand Minds în România. 
 
Aplicaţia va fi disponibilă tuturor din luna iunie. Pentru early adopters, respec-tive cei care vor să testeze aplicaţia în varianta Beta iOS, se pot înscrie pe siteul extasy.com.
 
Cu această ocazie, Extasy îşi măreşte echipa şi caută colegi cu energie şi potenţial în zone precum development, marketing, digital, growth, customer support. Ce interesaţi pot trimite un CV pe jobs@extasy.com.
 
În prezent, evaluarea business-ului a crescut de la 3,5 milioane de euro în luna decembrie, la 6,5 milioane de euro în prezent, iar investiţia din primul stadiu (pre-seed- suma necesara pentru a dezvolta ideea/proiectul) a crescut la 1 milion de euro. 
 
“Varianta BETA pentru sistemul de operare iOS este disponibilă pentru cei interesaţi pe site-ul extasy.com. Ne dorim să lansăm oficial aplicaţia pentru toţi utilizatorii, în luna iunie. Am adunat deja câteva zeci de furnizori de experienţe în aplicaţie atât din România cât şi din străinătate. Ne dorim să generăm un ecosistem antreprenorial în jurul acestei aplicaţii şi să încurajăm cât mai mulţi tineri să îşi dezvolte un business în această zonă de experienţe pe care să îl înscrie pe Extasy”, a explicat Bogdan Buta, fondatorul Extasy.
 
Fondul de investitii Early Game Ventures si-a aratat increderea in acest business inca de la inceput.
 
“Investim în Extasy pentru că avem încredere în viziunea lor de a crea un marketplace viabil de experienţe, un ecosistem axat mai mult pe entertainement, care iese din zona de turism ocazional. Viziunea lor este aplicabilă în orice zona geografică, practic Extasy este un business fără frontiere. Mai mult, în acest format poate nu doar scala foarte eficient, dar poate totodată să ajute la dezvoltarea altor mici afaceri locale”, explică Cristian Munteanu, Managing Partner Early Game Ventures.
 
Voicu Oprean, fondatorul Arobs, crede că aplicaţia conectează mai multe generaţii. 
 
“Această aplicaţie are potential scalabil extraordinar. A investi în aplicaţia de experienţe – Extasy - într-o perioadă în care suntem restricţionaţi în mişcări, mi s-a părut mai mult decît oportun. Cred că serviciile oferite de această aplicaţie conectează generaţiile în căutare de experienţe- precum generaţia Y şi nu numai”, a declarat Voicu Oprean, fondatorul AROBS.
 
Un alt investitor care s-a alăturat business-ului este Avi Cicirean, fondatorul evenimentului BRAND MINDS.
 
“Mă bucur că ne-am alăturat viziunii Extasy, de a aduce experienţe unice în viaţa oamenilor. Dorim ca aportul nostru să contribuie la crearea unui brand cu impact global”, a declarat Avi Cicirean, fondatorul evenimentului Brand Minds. 
 
Ce este Extasy
 
Extasy se va concentra pe a oferi cele mai interesante, diverse şi de calitate experienţe (exemplu: intalnit vedete sau artisti internationali, sărit cu paraşuta, concerte, pilotat avion, etc) tinerilor ce isi doresc sa traiasca viata cat mai intens si sa aiba parte sau sa faca cadou experiente memorabile. De la cele locale, pe care le pot explora în oraşul de domiciliu, până la cele care pot fi trăite în afara ţării. Aplicaţia va avea şi o componentă de finanţare, în parteneriat cu Grupul Financiar Banca Transilvania, prin care cei care îşi doresc să achiziţioneze o experienţă extravagantă, dar costisitoare, să poată accesa şi primi un împrumut, totul direct în aplicaţie. 
 
În al doilea semestru din 2021 aplicaţia se va lansa oficial în oraşele principale din ţară, urmând ca, până la finalul anului 2021, să cuprindă toate oraşele importante din România. În 2022, Bogdan Buta si echipa intenţionează să o extindă în diferite piete din Europa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările