Un gigant din industria auto mută o parte din producţie din Ungaria în România

Un gigant din industria auto mută o parte din producţie din Ungaria în România

Una dintre cele mai importante companii din domeniul auto a decis relocarea unei părţi din producţia din Ungaria şi Lituania în România, ţara noastră devenind astfel hub-ul central de producţie al grupului, potrivit informaţiilor obţinute de profit.ro.

Grupul suedez Holmbergs Safety Systems, unul dintre cele mai importante nume în domeniu, cu fabrici în Europa, Hong Kong, SUA şi China şi vânzări anuale de peste 40 milioane euro, îşi va stabili hub-ul de producţie în România, relocând o parte din producţia din Ungaria şi Lituania spre România, scrie profit.ro.
 
Grupul suedez a preluat compania Te-Rox Prod din Paşcani, adusă de Doina Cepalis, una dintre cele mai mari antreprenoare din România, în Topul producătorilor de centuri de siguranţă, huse şi scaune auto pentru copii din Europa, tranzacţie anunţată în premieră de Profit.ro şi confirmată ulterior.
 
Astfel, România devine, prin fabricile Te-Rox Prod de la Paşcani, Roman şi Ruginoasa, hub-ul central de producţie al grupului, de unde produsele vor ajunge pe pieţele din Europa, SUA şi Asia. Doina Cepalis, fondatoarea şi proprietara Te-Rox Prod, va avea în continuare un rol important în grup, urmând să fie administrator al afacerilor din România ale grupului şi să ocupe un loc în Consiliul de Administraţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările