Uber Eats a lansat un nou serviciu: avantajul pe care-l au utilizatorii care-şi ridică singuri mâncarea de la restaurant

Uber Eats a lansat un nou serviciu: avantajul pe care-l au utilizatorii care-şi ridică singuri mâncarea de la restaurant

„Uber Eats introduce opţiunea Pick-up prin care îţi poţi ridica personal comanda” de la unul dintre cele peste 300 de restaurante partenere, a informat marţi compania care a intrat de curând pe piaţa de curierat cu produse alimentare preparate din România.

„Opţiunea „Pick-up” aduce noi beneficii pentru utilizatori, printre care eliminarea taxei de livrare de 7,5 lei şi posibilitatea de a-ţi ridica comanda fără să aştepţi în plus în timpul pauzei de prânz sau în drumul către casă. În plus, utilizatorii care doresc să comande mâncare prin aplicaţia Uber Eats în perioada 20 august - 25 septembrie beneficiază de o reducere de 10% dacă folosesc codul ridica10”, a completat Uber Eats. 
 
Potrivit companiei, durata medie de livrare a unei comenzi în Bucureşti este de 36 de minute. 
 
Prin această opţiune, Uber Eats pune la dispoziţia utilizatorilor o modalitatea rapidă şi facilă prin care pot avea acces la mâncarea preferată - chiar dacă este vorba de cafea-to-go sau de evitarea cozilor la ora prânzului. 
 
Opţiunea „Pick-up” va oferi restaurantelor o alternativă de a-şi creşte afacerile cu ajutorul Eats şi va pune la dispoziţia utilizatorilor o modalitate rapidă, uşoară şi accesibilă de a comanda mâncare de la restaurantele preferate. 
 
„Ne dorim să sprijinim restaurantele pentru ca acestea să devină afaceri prospere. De aceea, lansăm un nou serviciu pentru a ajuta restaurantele să îşi dezvolte afacerea, în timp ce oferim utilizatorilor o modalitatea rapidă şi convenabilă de a comanda mâncare la pachet, fie că e vorba de o cafea to-go sau de evitarea cozilor la ora prânzului. Deşi serviciul este un test şi o oportunitate pentru noi de a învăţa, aşteptăm cu nerăbdare feedback-ul utilizatorilor înainte de a optimiza şi de a extinde opţiunea”, a declarat Chris Radoszewski, Manager General pentru Uber Eats CEE.
 
Cum poate fi plasată o comandă cu opţiunea Pick-up
 
Atunci când plasezi o comandă pe Uber Eats, selectează modalitatea de livrare Pick-up. Odată ce ai plasat comanda, vei putea să vezi când este gata de ridicare. De asemenea, aplicaţia îţi va arăta şi care sunt cele mai apropiate restaurante care oferă această nouă opţiune. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: