Tranzacţie pe piaţa farma: Marcos Provit vrea să preia compania Gifarm

Tranzacţie pe piaţa farma: Marcos Provit vrea să preia compania Gifarm

Foto: Shutterstock

Consiliul Concurenţei a transmis, vineri, că analizează tranzacţia prin care Marcos Provit S.A. intenţionează să preia compania Gifarm S.R.L.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit sursei citate, Marcos Provit S.A., parte a grupului românesc Evofarm, activează pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice prin magazine specializate (farmacii), precum şi pe piaţa comerţului cu ridicata de produse farmaceutice şi parafarmaceutice.
 
Gifarm S.R.L. activează, de asemenea, pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice prin magazine specializate (farmacii), prin intermediul unei unităţi farmaceutice localizată în municipiul Tecuci.
 
În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările