Telekom Banking anunţă noua ofertă de creditare. Exemple de calcul a ratelor

Telekom Banking anunţă noua ofertă de creditare. Exemple de calcul a ratelor

Începând cu luna septembrie, prin oferta Telekom Banking, clienţii pot accesa credite de nevoi personale în lei de până la 150.000 lei, beneficiind de rate fixe pe toată durata contractului.

Dobânda fixă începe de la 7,9% pentru creditele de refinanţare cu sume egale sau mai mari de 70.000 lei şi cu o condiţie - virarea unui venit lunar de minimum 2.000 lei într-un cont deschis la Telekom Banking. Pentru creditele noi, dobânda fixă începe de la 8,9% şi variază în funcţie de suma creditului, de profilul clientului şi de istoricul său de creditare. 
 
Procesul de acordare este unul facil, clienţii având acces imediat după aprobare la banii împrumutaţi printr-un card de debit oferit gratuit, pe loc, care permite retrageri fără comisioane de la orice ATM din lume. De asemenea, clienţii pot accesa creditul şi prin intermediul serviciilor de Internet şi Mobile Banking, oferite gratuit. 
 
Nu se percepe comision de analiză în cazul creditelor de refinanţare, iar pentru împrumuturile noi comisionul de analiză este de 250 lei. Nu există costuri suplimentare pentru asigurări de viaţă sau şomaj. 
 

Exemple reprezentative de calcul:

 
Pentru un credit de nevoi personale de 70.000 lei acordat pe o perioadă de 5 ani cu virare venit: DAE 9,58%, rată credit 1.453 lei şi valoarea totală platibilă 87.447 lei. Rata anuală a dobânzii fixă pe toată durata contractului: 8,9%. DAE include comisionul de analiză dosar (250 lei) şi taxa de înregistrare la Arhiva Electronică (65,7 lei) şi comisionul de administrare cont curent (3 lei/lună).
 
Pentru un credit de refinanţare de 70.000 lei acordat pe o perioadă de 5 ani cu virare venit: DAE 8,33%, rată credit 1,419 lei şi valoarea totală platibilă 85,205 lei. Rata anuală a dobânzii fixă pe toată durata contractului: 7,9%. DAE include taxa de înregistrare la Arhiva Electronică (65,7 lei) şi comisionul de administrare cont curent (3 lei/lună). 
 
Creditele pot fi solicitate de persoanele cu vârsta minimă de 22 de ani şi maximă de 70 de ani la scadenţa ultimei rate a creditului, care înregistrează venituri minime de 1.000 lei din salarii, pensii sau din activităţi independente, iar vechimea la actualul loc de muncă trebuie să fie mai mare de 3 luni.
 
Creditul este rapid şi usor de obţinut şi poate fi solicitat în orice zi din săptămână, chiar şi în weekend, prin oricare dintre modalităţile de mai jos:
 
- Aplicaţie online prin completarea unul formular simplu, accesând pagina dedicată ofertei, clientul urmând a fi contactat ulterior de către un consultant Telekom Banking;
 
- Prin telefon, sunând la call center 021 9253, disponibil 24/7;
 
- Într-unul dintre cele 50 de puncte de vânzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom din Bucureşti şi principalele oraşe. 
 
Telekom Banking este proiectul financiar digital dezvoltat în cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania şi Alior Bank, ce oferă persoanelor fizice produse şi servicii bancare uşor de utilizat, accesibile online, prin www.telekombanking.ro, şi prin reţeaua de magazine Telekom Romania şi ale partenerilor selectaţi. 
 
Clienţii au acces la o gamă variată de operaţiuni bancare, oferta Telekom Banking cuprinzand conturi şi carduri pentru desfăşurarea operaţiunilor bancare zilnice, produse de creditare şi economisire, precum şi platforma de Schimb Valutar Online, prin care clienţii pot efectua schimburi valutare la cele mai bune cursuri de schimb din piaţă.
 
În cadrul ofertei Telekom Banking, serviciile bancare sunt oferite de Alior Bank S.A. Varşovia - Sucursala Bucureşti.
 

Telekom Banking a fost lansat în România în octombrie 2017. 

 
Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienţi, cu aproximativ 10 milioane de contracte servicii. 
 
Soluţiile noastre deschid o lume infinită de oportunităţi de a împărtăşi cele mai frumoase şi emoţionante experienţe cu familia, prietenii, colegii şi cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogăţim vieţile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe şi mobile, tehnologii de ultimă generaţie 4G, fibră optică, precum şi Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experienţă de divertisment, cu acces la conţinut exclusiv şi de calitate, pe toate ecranele, şi funcţionalităţi interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluţii complete de comunicaţii şi IT&C. Reţeaua noastră conectează oameni, maşini şi conţinut, pentru un viitor mai bun, mai sigur şi mai simplu.
 
Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi COSMOTE România. 
 
Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicaţii integrate.
 
Alior Bank S.A.Varşovia - Sucursala Bucureşti este parte a Alior Bank S.A., o bancă de top din Polonia care asigură servicii pentru circa 4 milioane de clienţi, atât persoane fizice, cât şi persoane juridice.
 
Alior Bank şi-a început activitatea în Polonia în anul 2008, iar din anul 2014 acţiunile Alior Bank sunt incluse în indicele WIG20, care cuprinde cele mai mari companii listate la Bursa de Valori din Varşovia.
 
Combinând principiile bancare tradiţionale cu soluţiile digitale, Alior Bank s-a remarcat printr-o creştere dinamică şi şi-a consolidat rapid poziţia pe piaţă printr-o ofertă de produse şi servicii inovatoare, stabilind noi standarde de calitate în sectorul financiar-bancar. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: