Românul care „scoate“ milioane de euro din gustul grecesc

Românul care „scoate“ milioane de euro din gustul grecesc

În 2012, când avea 26 de ani, Ştefan Mandachi, de profesie avocat, a început să guste la propriu o idee de business pe care o avea încă din facultate: un restaurant de inspiraţie grecească care s-a extins în ţară în luptă cu KFC şi McDonald's. Această este, pe scurt, povestea restaurantelor Spartan, care au transformat gustul grecesc în afaceri de 12 milioane de euro.

 "Încet-încet, am pus pe planul doi avocatura şi m-am focalizat pe business. Eu am cochetat în facultate cu mai multe idei de business, ideea de restaurant a fost una dintre ele, însă am fost motivat de ideea de extindere, de dezvoltare pe orizontală, în lanţ. S-a ajuns la un restaurant fast-food pentru că am avut o oportunitate în mall-ul din Suceava să deschid. Am început să mă focalizez pe ideea de restaurant şi odată cu vizită mea în America pentru dezvoltare de franciză şi nişte cursuri", povesteşte Ştefan Mandachi (în prezent, 30 ani). 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: