O mare companie din România angajează urgent 1.000 de tineri. Ce posturi şi ce beneficii oferă

O mare companie din România angajează urgent 1.000 de tineri. Ce posturi şi ce beneficii oferă

Un cunoscut retailer din România angajează urgent peste 1.000 de tineri, anunţând că oferă un pachet consistent de beneficii pentru toţi angajaţii din cele 28 de oraşe ale ţării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile pe parcursul anului în reţeaua de restaurante cu servire rapidă, ca parte a campaniei de recrutare „Credem în tinerii din România” derulată de McDonald’s în România.
 
Locurile de muncă vizează toate poziţiile disponibile în restaurantele McDonald’s: Crew member - lucrător comercial, Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader - responsabil ospitalitate, şi sunt dedicate atât aplicanţilor din Bucureşti, cât şi celor din alte oraşe din ţară unde compania este prezentă. 
 
McDonald’s îşi propune astfel să vină în sprijinul tinerilor, oferindu-le acestora oportunitatea de a se alătura unui mediu de lucru plăcut şi incluziv, beneficiind de un salariu motivant, un program flexibil, care le permite să îşi continue studiile sau să îşi urmeze pasiunile, şi un proces rapid de promovare. Astfel, un tânăr angajat care se alătură companiei în programul de Manager Trainee poate deveni director de restaurant în 3 ani de zile. 
 
„Pachetul de beneficii pe care îl oferim este cu siguranţă atractiv pentru tineri. Peste 44% dintre membrii echipei McDonald’s au vârsta sub 25 de ani, iar peste 30% dintre colegii noştri se află la primul lor job. De aceea, campania <<Credem în tinerii din România>> a reprezentat un pas firesc în strategia noastră de recrutare, pentru că ne dorim să purtăm un dialog autentic cu tânăra generaţie şi să le arătăm acestora că înţelegem pe deplin nevoile şi aşteptările lor. Credem în potenţialul lor, în optimismul şi entuziasmul cu care se afirmă, şi vrem să ştie că ceva bun îi aşteaptă la McDonald’s: sprijin, empatie, respect şi un job unde pot fi ei înşişi.” a declarat Monica Zdrancotă, director Resurse Umane în cadrul Premier Restaurants, operatorul McDonald’s în România. 
 
Cele 1.000 de locuri de muncă oferite în cadrul noii campanii de recrutare se adresează tuturor persoanelor cu vârsta de peste 16 ani şi pot fi accesate şi de candidaţi fără experienţă, cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare. Pentru un nou angajat, salariul variază în funcţie de poziţia ocupată şi numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend şi bonusuri în funcţie de rezultatele restaurantului. Astfel, pentru o normă de 8 ore, un Crew member (lucrător comercial) poate primi un pachet salarial de până la 2.800 de lei net, în vreme ce un Manager Trainee poate avea un venit de 3.700 de lei net. 
 
Angajaţii beneficiază, de asemenea, de sesiuni de training gratuit pentru dezvoltarea abilităţilor de lucru cu clienţii sau pentru a deprinde abilităţi de management, cursuri de igienă şi ospitalitate, programe de sprijin în educaţie, ajutoare sociale, zile libere pentru evenimente speciale, campanii cu premii, bonusuri de recomandare sau pentru răsplătirea performanţelor. 
 
Totodată, aceştia beneficiază de reducere de 50% la achiziţionarea produselor preferate în timpul programului de lucru şi, în limita locurilor disponibile, au posibilitatea de a lucra la restaurantul aflat cel mai aproape de casă. 
 
Campania de comunicare „Credem în tinerii din România” reprezintă promisiunea brandului de le oferi tinerilor posibilitatea unui prim pas pe piaţa muncii, unde dorinţa de a învăţa compensează cu lipsa de experienţă, iar activitatea la job nu intervine în timpul dedicat studiului. Campania este prezentă pe toate mediile de comunicare, la nivel naţional, şi cuprinde o serie de activări dedicate potenţialilor şi viitorilor angajaţi ai brandului.    
 
Cei interesaţi de posturile oferite de McDonald’s în cadrul noii campanii de recrutare, pachetul de beneficii şi procesul de aplicare pot accesa informaţiile şi pe site-ul companiei, în secţiunea de carieră  https://mcdonalds.ro/cariera 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările