Ministrul Economiei critică Start Up Nation: Zero buget, zero credite de angajament, afaceri ce se vând pe OLX

Ministrul Economiei critică Start Up Nation:
Zero buget, zero credite de angajament, afaceri ce se vând pe OLX

Ministrul Economiei Virgil Popescu spune că fostul ministru a lăsat „totul vraişte” FOTO Mediafax

Ministrul Economiei Virgil Popescu susţine că Programul Start Up Nation este secătuit, având „zero buget, zero credite de angajament”, afaceri care se vând pe platforma OLX şi facturi neplătite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programul Start-Up Nation a fost lansat în 2017 şi a primit alocări consistente de la buget în fiecare an. El a avut scopul declarat de a stimula înfiinţarea de noi întreprinderi mici şi mijlocii şi a îmbunătăţi performanţele economice ale start-up-urilor.

Popescu a anunţat că a găsit acest program fără buget.

„De fapt programul de «succes» Start Up Nation - by Radu Ştefan Oprea - PSD l-am găsit, când am ajuns la minister, secătuit: zero buget, zero credite de angajament, afaceri ce se vând pe OLX şi facturi neplătite”, a scris Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Popescu consideră că fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a lăsat „totul vraişte”.

„Şi mi se pare că fostul ministru Oprea îi sfidează pe românii care vor să reuşească în afaceri după ce a lăsat totul vraişte în urmă şi, totuşi, îmi spune mie să dau dovadă de respect faţă de antreprenori făcând plăţi complete la facturi! Şi deşi nu le-a plătit, pretinde că nu îi minte pe antreprenori, ci îi respectă şi îi înţelege! Uneori cred că unii din PSD au pierdut total contactul cu realitatea şi din turnurile lor de fildeş continuă să se creadă zei şi îşi bat joc de români! Dar, ca de obicei, adevărul învinge”, a scris Popescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările