Mega Image deschide 11 noi magazine

Mega Image deschide 11 noi magazine

Mega Image continuă planul de expansiune cu 11 noi magazine deschise în şapte oraşe din ţară, a anunţat retailerul, precizând că astfel ajunge la 787 de spaţii de vânzare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în luna mai, alte 11 magazine au fost deja deschise sau urmează să fie inaugurate în perioada următoare, dintre care 8 Mega Image şi 3 Shop&Go. 
 
În Timişoara, cel de-al doilea concept store, situat în zona Circumvalaţiunii, a fost deschis la începutul lunii mai şi oferă localnicilor noi experienţe la cumpărături prin concepte specifice precum Fromagerie, Wine Gallery, Equilibrium Health&Wellness, Pet Shop. Acesta este cel de-al doilea concept store după ce primul, din zona Dumbrăviţa, a fost inaugurat la sfârşitul anului 2019, fiind cel mai mare concept store din afara Bucureştiului, cu o suprafaţă totală de peste 2000 mp. 
 
În Cluj, alte două magazine au fost deja deschise recent, unul format Mega Image şi unul Shop&Go. Ambele sunt situate pe strada Constantin Brâncuşi şi completează experienţa la cumpărături oferită de cele 37 magazine existente.
 
În Iaşi, alte trei magazine sunt deschise în luna mai, dintre care unul format Mega Image a fost deja inaugurat în centrul istoric al oraşului, pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt, urmat de al doilea magazin deschis în această lună, în cadrul complexului rezidenţial Newton.  Un nou magazin Shop&Go va fi deschis pe parcursul lunii mai. 
 
În Oradea, a fost deja deschis primul magazin Mega Image pe 8 mai, pe strada Ştefan cel Mare, alte două magazine urmând a fi deschise până la finalul anului. 
 
În Bacău, a fost deschis magazinul Mega Image cu numărul 7, situat în Piaţa Mioriţei. Mega Image îşi consolidează astfel poziţia în zona Moldovei, cu un total de 26 magazine până în prezent.
 
În Bucureşti, alte două magazine, unul Mega Image şi unul Shop&Go urmează să fie deschise în luna mai, Mega Image pe strada Poştaşului şi Shop&GO pe intrarea Horbotei, ambele în zona Titan. 
 
În Ilfov, un nou magazin Shop&Go va fi deschis în Chiajna, pe strada Salcâmilor. 
 
Noile deschideri de magazine din luna mai continuă planul de expansiune şi dezvoltare din acest an. În perioada ianuarie – aprilie, 18 magazine au fost deja deschise, fiind completate de cele 11 noi magazine deschise în luna mai.
 
Reţeaua Mega Image ajunge în prezent la 787 magazine în Bucureşti şi oraşe mari din ţară, centre urbane puternice. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: