McDonald’s s-a adaptat restricţiilor din pandemie. Care sunt cele trei metode de vânzare

McDonald’s s-a adaptat restricţiilor din pandemie. Care sunt cele trei metode de vânzare

McDonald’s s-a adaptat restricţiilor din pandemie, punând la dispoziţia clienţilor trei modalităţi de cumpărare a produselor în cele 61 de restaurante din întreaga ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

McDonald’s vine în întâmpinarea clienţilor şi le oferă posibilitatea de a lua produsele preferate la pachet („take-away”) în 61 de restaurante din ţară. Astfel, clienţii pot alege opţiunea care le este cel mai la îndemână: la McDrive, la pachet direct din restaurant sau din confortul casei, prin McDelivery. McDonald’s a implementat cele mai stricte măsuri de igienă şi siguranţă, în conformitate cu noile reglementări şi pentru a asigura protejarea tuturor angajaţilor şi a clienţilor.  
 
 „Cu multă responsabilitate şi grijă pentru siguranţa tuturor, le oferim clienţilor noştri încă o opţiune accesibilă pentru a se bucura de produsele preferate. Suntem foarte bine pregătiţi din punct de vedere operaţional, ne-am adaptat rapid şi am implementat o serie de proceduri suplimentare pentru a răspunde noilor reglementări ale autorităţilor. Fie că vorbim de comenzile la McDelivery, McDrive sau la pachet din restaurant, întregul proces de preparare, ambalare şi predare a comenzilor este gândit cu foarte mare atenţie pentru a oferi produse sigure şi a susţine protejarea echipei, clienţilor, precum şi a curierilor. Mă bucur să putem răspunde nevoilor clienţilor noştri şi în această perioadă dificilă şi vom continua să venim în întâmpinarea lor cu soluţii rapide şi sigure, aşa cum am făcut-o întotdeauna,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.
 
McDonald’s are implementate proceduri stricte de siguranţă alimentară, igienă şi dezinfectare, care respectă toate reglementările şi recomandările autorităţilor. Accesul în restaurant este permis strict pentru a lua comanda la pachet. Spaţiul din restaurant este delimitat cu marcaje, prin care să se asigure distanţa minimă de 2 metri, precum şi limitarea numărului de persoane prezente în restaurant. Clienţii au la dispoziţie soluţii dezinfectante la intrarea în restaurant, la casele de marcat, precum şi o serie de materiale informative care prezintă toate regulile de siguranţă. De asemenea, pentru protejarea tuturor şi în linie cu reglementările autorităţilor, clienţii vor avea acces în restaurant doar cu masca de protecţie. Toate suprafeţele şi spaţiile din restaurante sunt dezinfectate cu o frecvenţă crescută, iar kioskurile de comandă sunt dezinfectate după fiecare utilizare. 
 
Angajaţii McDonald’s poartă măşti şi mănuşi, iar starea lor de sănătate este verificată în fiecare zi. Ca măsură de siguranţă suplimentară, McDonald’s recomandă plata contactless de fiecare dată când este posibil, iar angajaţii lanţului de restaurante au fost instruiţi cum să înmâneze comenzile pentru a reduce contactul cu clienţii. 
 
Produsele McDonald’s pot fi comandate la pachet, din restaurant, la ferestrele express, la liniile McDrive sau prin serviciul McDelivery. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: