Lidl deschide un nou magazin, în locul unuia închis în ianuarie

Lidl deschide un nou magazin, în locul unuia închis în ianuarie

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui magazin în Curtea de Argeş, judeţul Argeş, pe data de 16 septembrie. Acesta este situat pe Strada Barajului, Nr. 1 şi dispune de staţie de încărcare pentru automobilele electrice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul magazin Lidl din Curtea de Argeş are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de peste 90 de locuri de parcare, precum şi de o staţie de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două maşini simultan. 
 
Orarul de funcţionare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 şi 22:00, iar duminică între 8:00 şi 20:00.
 
Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar şi să ofere clienţilor săi o experienţă de cumpărături cât mai bună. Astfel, noul magazin Lidl de pe Strada Barajului, Nr. 1 înlocuieşte o unitate situată la aceeaşi adresă, care a fost închisă pe data de 17 ianuarie 2021, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce priveşte sustenabilitatea şi experienţa pentru clienţi.
 
Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului, noul magazin Lidl din Curtea de Argeş dispune de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficienţă energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenţă şi sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalaţiile de climatizare, ori staţia de încărcare pentru automobile electrice.
 
Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităţilor, Lidl face o serie de recomandări pentru clienţi, publicate atât online, cât şi în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor şi legumelor pe care doresc să le cumpere şi păstrarea distanţei recomandate faţă de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienţii care stau la rând să păstreze distanţa recomandată faţă de cei din jurul lor, şi în noul magazin din Curtea de Argeş se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. În acelaşi timp, Lidl face apel la solidaritatea clienţilor pentru a respecta, la rândul lor, atât recomandările autorităţilor, cât şi măsurile individuale de prevenţie în timpul cumpărăturilor.
 
Inaugurarea magazinului Lidl din Curtea de Argeş continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse la cel mai bun raport calitate-preţ, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reuşeşte să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acţiunilor companiei stând eficienţa şi demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţea fiind produse în România.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările