Lidl deschide un nou magazin şi angajează personal

Lidl deschide un nou magazin şi angajează personal

Lidl deschide un nou magazin şi angajează personal, a anunţat marţi compania, precizând că şi acesta va dispune de o staţie de încărcare a maşinilor electrice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui magazin în oraşul Arad, pe data de 28 mai. Noul magazin este situat pe Calea Zimandului, Nr. 3A şi dispune de o staţie de încărcare pentru automobile electrice. 
 
Totodată, pentru că sănătatea angajaţilor şi a clienţilor este prioritară pentru Lidl, şi în noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în reţeaua din România. Lidl le recomandă clienţilor să respecte, în acelaşi timp, măsurile individuale de prevenţie în timpul cumpărăturilor.
 
Noul magazin Lidl din Arad, al şaptelea din oraş, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 m² şi dispune de 115 de locuri de parcare. În plus, în parcarea magazinului se va găsi o staţie de încărcare pentru automobile electrice, unde se vor putea încărca două maşini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 20 de noi locuri de muncă.
 
Orarul de funcţionare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 şi 22:00, iar duminica între 8:00 şi 20:00. 
 
 
Printre măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 se numără montarea unor panouri transparente de protecţie la casele de marcat, limitarea numărului de clienţi care pot intra în acelaşi timp în magazin, precum şi montarea de dozatoare cu soluţie dezinfectantă pentru clienţi şi dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate şi obiectelor expuse (exemplu: toaletele, intrările şi ieşirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele şi coşurile de cumpărături, benzile şi POS-urile de la casele de marcat etc.). 
 
Lidl face o serie de recomandări pentru clienţi, printre cele mai importante numărându-se plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor şi legumelor pe care doresc să le cumpere şi păstrarea distanţei recomandate faţă de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienţii care stau la coadă să păstreze distanţa recomandată faţă de cei din jurul lor, şi în noul magazin Lidl din Arad se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. 
 
În acelaşi timp, pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, Lidl face apel la solidaritatea clienţilor pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităţilor, cât şi măsurile individuale de prevenţie în timpul cumpărăturilor.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: