Kaufland deschide un nou hipermarket şi angajează zeci de persoane

Kaufland deschide un nou hipermarket şi angajează zeci de persoane

Kaufland România deschide joi, 18 aprilie 2019, un nou hipermarket, devenind astfel prezent în toate judeţele ţării, cu o reţea de 122 de magazine la nivel naţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hipermarketul este situat în oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, pe Şoseaua Alexandriei, Nr. 229 A, are o suprafaţă totală de 4.773 de metri pătraţi şi una de vânzare de peste 2.700 de metri pătraţi şi dispune de o parcare cu peste 200 de locuri pentru maşini şi rasteluri pentru biciclete. 
 
Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 7:30-21:00.
 
Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creează aproximativ 70 de noi locuri de muncă şi sprijină astfel dezvoltarea comunităţii locale. 
 
Magazinul din oraşul Bragadiru este primul al reţelei Kaufland care are implementat un nou concept premium, la Biroul de Informaţii, care include un punct de vânzare de sine stătător cu produse tabac. Acesta este amplasat la intrarea în magazin, are 16 metri pătraţi şi este dotat cu casă de marcat ce permite achiziţia rapidă. Sortimentul disponibil la Tabak Shop ajunge la aproximativ 200 de produse din tabac, standard şi premium, printre care ţigări clasice, trabucuri şi ţigări de foi, tabac, ţigări electronice sau diverse accesorii pentru ţigări şi trabucuri. Conceptul Tabak Shop este nou la nivel de Kaufland, fiind implementat în premieră în România. 
 
Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, lactate, produse congelate vrac, produse nealimentare şi drogherie, dar şi un raion cu sortiment extins de articole BIO. 
 
De asemenea, noul magazin Kaufland din Bragadiru oferă clienţilor şi un raion de peşte proaspăt, cu un sortiment variat de produse clasice şi premium. În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziţia clienţilor amatori de o masă rapidă şi un punct Grill, cu preparate gustoase şi gata de servit.  
 
Magazinul îşi aşteaptă clienţii cu promoţii şi oferte speciale cu ocazia deschiderii. 
 
Spaţiul este amenajat după cel mai recent concept de design Kaufland România, pentru a asigura clienţilor o experienţă de cumpărături simplificată, rapidă şi plăcută. Acoperişul noului magazin este acoperit în întregime de spaţiu verde, ce are rol de izolare. 
 
„Obiectivul Kaufland este de a fi cât mai accesibil şi la îndemână, tocmai de aceea, ne dorim ca prin extinderea reţelei şi în oraşe mici să facilităm accesul tuturor clienţilor noştri. Dotat cu o gamă variată de produse, printre care se evidenţiază produsele BIO şi sortimentul cu specific local, primul magazin Kaufland din Bragadiru susţine şi dezvoltarea comunităţii cu peste 70 de noi locuri de muncă”, declară Valer Hancaş, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările