Dinu şi Dana Patriciu vor fi executaţi silit de către o bancă deţinută de Ion Ţiriac. Ce spune soluţia judecătorească

Dinu şi Dana Patriciu vor fi executaţi silit de către o bancă deţinută de Ion Ţiriac. Ce spune soluţia judecătorească

Dinu şi Dana Patriciu sunt debitori către UniCredit Ţiriac Bank

Banca la care Ion Ţiriac este acţionar a obţinut o încuviinţare de executare silită asupra unui imobil deţinut de Dinu Patriciu. Judecătorii au decis că, în contul unei datorii mai vechi, reprezentanţii băncii pot trece la executarea silită imobiliară a omului de afaceri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Solicitarea a fost făcută de către banca UniCredit Ţiriac şi – potrivit unui anunţ al Judecătoriei Buftea – a fost admisă pe data de 19 decembrie 2013.

Este vorba despre o executare silită imobiliară pornită atât împotriva lui Dinu Patriciu, cât şi a Danei Patriciu.

Cine sunt părţile implicate

Biroul Executorilor Judecătoreşti asociaţi Aequitas, prin executorul judecătoresc Lepădatu Andrei, apare ca petent în avizarea Judecătoriei Buftea, UniCredit Ţiriac Bank este creditor, iar Patriciu Dan Costache şi Patriciu Dana Rodica sunt debitori.

Iată cum sună solutia pe scurt, dată de Judecătoria Buftea:
Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită imobiliară, în baza titlului executoriu şi autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 19.12.2013.

Nu este pentru prima dată când judecătorii admit o cerere de executare silită în ceea ce priveşte casele deţinute de Dinu Patriciu
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările