Chiar şi pentru cei care au încheiat unul, ofertele foarte avantajoase continuând să apară, libertatea de schimbare a furnizorului devenind un beneficiu al consumatorilor.

Astfel, Electrica Furnizare a lansat noi oferte foarte avantajoase, cu până la 15% mai mici faţă de preţul reglementat, garantate pentru o perioadă de 12 luni.

Cum identifici cea mai avantajoasă ofertă la gaze naturale


Alegerea celei mai avantajoase oferte din piaţă trebuie să aibă la bază, în primul rând, o înţelegere corectă a beneficiilor pe care liberalizarea ni le aduce nouă, consumatorilor. Doar fiind informaţi privind aceste beneficii, putem identifica cea mai avantajoasă ofertă la gaze naturale. Unul dintre cele mai importante beneficii pentru consumatori este apariţia preţurilor de piaţă, care trebuie privite, de acum înainte, atât din perspectiva garantării lor pe perioade relevante de timp de către jucătorii din piaţă, cât şi din perspectiva nevoii de creştere a competitivităţii lor în sine, pe fondul dezvoltării unui mediu concurenţial.

Un alt beneficiu important pentru consumatori, apărut în urma liberalizării, este posibilitatea acestora de a-şi  alege singur furnizorul de gaze naturale, în baza preferinţelor de consum, incluzând în acestea şi relaţionarea cu clienţii sau atractivitatea anumitor servicii şi funcţionalităţi conexe.

Ca urmare a apariţiei noului mediu concurenţial, companiile care şi-au propus să fie active pe această piaţă au gândit şi lansat deja oferte avantajoase, destinate consumului casnic. Într-o piaţă incipientă, o alegere sigură este să optăm pentru oferta unui furnizor de renume, stabil, care, pe lângă preţul competitiv, să ne poată oferi şi garanţii clare, transparenţă, consultanţă şi tarife fixe.

Avantajele Ofertelor Electrica Furnizare.

Pachetul „Împreună” (electricitate şi gaze, la pachet). Gaz Stabil. Gaz Mobil.

 

Electrica Furnizare - furnizor integrat de energie electrică, gaze naturale şi servicii complementare, este una dintre cele mai importante companii din România, cu un portofoliu de clienţi de peste 3,5 milioane şi cu o experienţă acumulată în mai mult de 120 de ani de prezenţă pe piaţa locală.

Odată cu liberalizarea pieţei şi furnizarea gazelor naturale în regim concurenţial clienţilor casnici, Electrica Furnizare a lansat mai multe oferte care conţin o adresare concretă a nevoilor consumatorilor, demonstrând adaptabilitatea rapidă a companiei la dinamica unei pieţe liberalizate. Cele 3 oferte -  “Împreună”, bazată pe furnizare mixtă - electricitate şi gaze, “Gaz Stabil” şi “Gaz Mobil”, bazate exclusiv pe furnizarea de gaze naturale, sunt deja active şi au ca termen de valabilitate data de 31 iulie 2020, preţul fiind garantat pentru o perioadă de 12 luni.

Produsul Electrica Furnizare „Împreună” reprezintă un pachet de servicii de furnizare a energiei electrice şi a gazelor naturale, cu un preţ fix la furnizarea gazelor naturale de 65.90 lei/MWh, pentru o perioadă de 12 luni şi un abonament zilnic


„Împreună” se adresează clienţilor casnici care doresc furnizarea la pachet a energiei electrice şi a gazelor naturale, prin încheierea pentru acelaşi loc de consum a unui singur contract. Preţul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an de zile, la un nivel de 65.90 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport, tariful reglementat de distribuţie şi un abonament zilnic de 0.19 lei/zi. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum şi operatorului de distribuţie, în vigoare la data furnizării şi facturării, şi variază în funcţie de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum.  Preţul final al gazului, fără abonament, este de 105,74 lei/MWh pentru 12 luni, în scădere cu aproximativ 15% faţă de nivelul reglementat valabil în iunie 2020, de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuţie Bucureşti. Clienţii care aleg produsul Electrica Furnizare „Împreună” beneficiază şi de o scădere de aproximativ 15% din valoarea anuală a abonamentului pentru furnizarea energiei electrice.

Avantajele unui astfel de produs dual sunt multiple:


  • Reducerea costurilor cu energia electrică şi gazele naturale;
  • Un singur contract şi transmiterea simultană a facturilor;
  • Stabilitatea şi siguranţa oferite de acelaşi furnizor de încredere pentru cele două servicii;
  • Parteneriat cu furnizorul cu cel mai mare capital românesc şi cu o tradiţie de peste 120 de ani;
  • Preţuri fixe garantate pentru energie electrică şi gaze naturale pentru o perioadă lungă (12 luni);
  • Posibilitatea transmiterii facturilor în format electronic.

Produsul Electrica „Gaz Mobil” are un preţ fix la furnizarea gazelor naturale de 68.80 lei/MWh pentru o perioadă de 12 luni şi un abonament zilnic

Oferta cuprinde un contract de furnizare de gaze naturale cu un preţ fix şi competitiv, pentru o perioadă de 12 luni, şi cu un abonament dedicat în special clienţilor cu un consum mai mare şi variat pe parcursul unui an.

Preţul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an, la un nivel de 68.80 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport, tariful reglementat de distribuţie şi un abonament zilnic de 0.22 lei/zi. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum şi operatorului de distribuţie, în vigoare la data furnizării şi facturării, şi variază în funcţie de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum. Preţul final al gazului, fără abonament, este de 108.64 lei/MWh pentru 12 luni, faţă de nivelul reglementat valabil în iunie 2020 de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuţie Bucureşti.

Produsul Electrica „Gaz Stabil” are un preţ fix la furnizarea gazelor naturale de 74.87 lei/MWh pentru o perioadă de 12 luni, fără abonament

Oferta cuprinde un contract de furnizare de gaze naturale cu un preţ fix fără abonament, pentru o perioadă de 12 luni, şi se adresează atât clienţilor care doresc ca factura să reflecte doar consumul realizat, cât şi clienţilor care au consum ocazional de gaze naturale.

Preţul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an, la un nivel de 74.87 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport şi tariful reglementat de distribuţie. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum şi operatorului de distribuţie, în vigoare la data furnizării şi facturării, şi variază în funcţie de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum. Preţul final al gazului este de 114.71 lei/MWh pentru 12 luni, faţă de nivelul reglementat valabil în iunie 2020 de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuţie Bucureşti.

Avantajele unui partner solid


Compania Electrica Furnizare este unul dintre cei mai importanţi furnizori de gaze naturale din România, cunoscută în mod tradiţional pentru furnizarea de energie electrică, dar prezentă pe piaţa gazelor naturale din iulie 2017. Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată cu succes la Bursa de Valori Bucureşti şi London Stock Exchange, încă din anul 2014. De altfel, aceasta reprezintă încă cea mai mare listare de pe piaţa de capital din România, care a confirmat încrederea investitorilor în rentabilitatea Grupului şi care a dus, implicit, la consolidarea reputaţiei Electrica Furnizare. Astfel se explică încrederea clienţilor în acest furnizor: în acest moment sunt peste 3,5 milioane de clienţi Electrica Furnizare în România care apreciază calitatea serviciilor oferite de companie şi se bucură de avantajele conferite de raportul calitate/preţ.

Cel mai important avantaj rămâne faptul că preţurile competitive, din cadrul ofertelor valabile până la 31 iulie 2020 – “Împreună”, “Gaz Mobil” şi “Gaz Stabil”, sunt fixe şi garantate pe o perioadă de 12 luni de la semnarea contractului. Un alt avantaj vine din confortul adus de facturarea electronică şi din posibilitatea de a face plăţi electronice, prin contul MyElectrica, modalităţi de contact şi plată tot mai frecvent folosite în rândul consumatorilor. Clienţii Electrica Furnizare beneficiază permanent de asistenţă, printr-un call center cu număr unic, şi pot transmite indexul autocitit prin intermediul unui număr de telefon gratuit. Accesul la MyElectrica face posibilă interacţiunea în mediul online, astfel încât fiecare client îşi poate gestiona relaţia cu furnizorul său, cu minimum de resurse financiare şi de timp.

Electrica Furnizare este un partener puternic, stabil, preocupat de investiţii în soluţii tehnologice de viitor, ceea ce oferă garanţia pe termen lung a unui raport calitate/preţ foarte bun.

Cele trei oferte, Împreună, Gaz Mobil şi Gaz Stabil, sunt deja active şi au ca termen de valabilitate data de 30 iulie 2020, astfel încât cei care doresc să se bucure de aceste beneficii ar trebui să se grăbească. Ofertele sunt valabile pe întreg teritoriul României, exceptând zonele în care condiţiile tehnice nu permit furnizarea de către Electrica Furnizare a gazelor naturale către clientul final.

Mai multe detalii despre ofertele Electrica Furnizare găsiţi aici: https://www.electricafurnizare.ro/impreuna/ şi https://www.electricafurnizare.ro/gaze-naturale/ .