Liviu Tudor, de la student în Regie la proprietar de cămin studenţesc

Liviu Tudor, de la student în Regie la proprietar de cămin studenţesc

Când a decis să dezvolte capusul studenţesc West Gate Studios, Liviu Tudor, cel mai mare proprietar local de birouri, nu a avut în minte decât experienţă pe care a trăit-o pe vremea când era student în Bucureşti şi dorinţă de a propune o alternativă la ceea ce reprezintă chiar şi în prezent viaţa de cămin la stat.

 “Am stat în cămin, în Regie. După terminarea liceului din Piatra Neamţ, am venit la Facultate în Bucureşti şi am fost cazat în P6, un cămin nou la acea vreme. Se întâmpla în 1981. Acolo am cunoscut viaţa de cămin, acolo am făcut activităţi similare cu ce facem în West Gate Studios şi acolo am prins gustul vieţii de cămin universitar. (…) Când eşti tânăr toate amintirile sunt frumoase. Căminul era incomparabil cu condiţiile de azi. Eram ca într-un carusel, aşa era viaţa la acea vreme. Stăteam patru studenţi în cameră şi aveam şi baie în cameră, asta în condiţiile în care toate celelalte cămine aveau baie pe culoar. A fost şi prima cerere, că West Gate Studios să aibă în fiecare cameră propria baie”, îşi aminteşte Liviu Tudor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările