De la caşcaval la cartofi prăjiţi. Cum şi-au extins fraţii Comăniciu afacerea

De la caşcaval la cartofi prăjiţi. Cum şi-au extins fraţii Comăniciu afacerea

Fraţii Comăniciu, fondatorii Delaco, şi-au extins afacerea cu cartofi prăjiţi, pe care iniţial au dezvoltat-o doar în oraşul Braşov, şi în alte oraşe, inclusiv în Capitală.

După ce au venit în primăvară în Bucureşti şi au intrat recent şi în gara de Nord din Capitală, cei doi fraţi deschid acum un spaţiu în centrul comercial Plaza România din Bucureşti, scrie profit.ro.
 
În primăvară ei au intrat şi în Iulius Mall din Timişoara. Ei au mai deschis la finele anului trecut o unitate şi în Ploieşti, în mall-ul AFI Palace.
 
Fraţii Comăniciu sunt foştii proprietari ai companiei Delaco, unul dintre principalii furnizori de produse lactate pentru marile reţele de magazine din România, afacere vândută de aceştia în 2010 grupului francez Bongrain cu circa 10 milioane euro.
 
Cei doi fraţi deţin în Braşov 2 restaurante sub brandul Cartofisserie, în care meniul fast-food este bazat în principal pe cartofi prăjiţi. Afacerea a fost lansată în 2006, dar întreruptă temporar, fiind relansată recent.
 
În 2015, averea familiei Comăniciu era estimată la 17-19 milioane euro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările