100 de produse româneşti, lansate în anul Centenarului de unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În anul în care România sărbătoreşte Centenarul, unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri lansează 100 de produse inedite sub brandul Hanul Boieresc.

Acestea sunt realizate după reţete care au fost pe gustul românilor în ultimele decenii şi pot fi găsite exclusiv în magazinele Penny Market din toată ţara.  

Cele 100 de produse aniversare Hanul Boieresc sunt împărţite în mai multe categorii: mezeluri şi preparate din carne, brânzeturi, conserve, băuturi alcoolice şi răcoritoare, condimente, semipreparate şi dulciuri. Produsele sunt realizate după reţete originale de odinioară sau după reţete care nu au lipsit vreodată de pe mesele românilor în perioada sărbătorilor şi provin de la producători de renume din mai multe judeţe din România, precum Harghita, Mureş, Braşov, Neamţ, Alba, Vaslui, Brăila. 

„Produsele din ediţia de sărbătoare Hanul Boieresc fac parte din campania „100 de ani de România” lansată la începutul acestui an. Această gamă de produse, inspirată de preferinţele şi obiceiurile noastre culinare, ne face şi mai mândri că putem sărbători Centenarul Marii Uniri nu numai cu vorba, dar şi cu fapta: 100 de produse pe sufletul românilor”, a declarat Cristina Florescu, Director de Marketing al Penny Market România. 

Printre produsele disponibile la raft se numără: aperitive tradiţionale româneşti crud-uscate, afumate la rece cu fum natural precum babicul, ghiudemul, kaizerul şi cârnaţii de Pleşcoi, fără E-uri, fără conservanţi şi fără coloranţi. De asemenea, nelipsite sunt şi produsele de sărbătoare, pastrama din pulpă de oaie,  brânzeturile - caşcavalul împletit şi afumat cu fum natural, din lapte de vacă pasteurizat, brânză maturată de capră şi oaie -, precum şi produse din peşte de crescătorie. În segmentul conservelor, clienţii pot regăsi gălbiori în saramură, roşii în bulion şi bulion din roşii proaspete 18%, ambele realizate după reţete consacrate, dar şi gemuri şi dulceţuri tradiţionale, printre care amintim povârla de perje simplă sau cu miez de nucă, turbata de mure sau zmeură, pelteaua de gutui şi dulceaţa de pepene galben sau de trandafiri. 

Lista celor 100 de produse este completată şi de articole nealimentare precum calendare, căni, pungi pentru cadouri, toate acestea fiind decorate cu motive folclorice din toată ţara, reintepretate într-un stil modern şi minimalist. 

  

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite