Un nou spectacol realizat de Andra şi Petre Pletosu pe scena de la Nottara

Un nou spectacol realizat de Andra şi Petre Pletosu pe scena de la Nottara

Petre Pletosu

Actorul de teatru şi film Petre Pletosu va susţine pe 18 noiembrie 2021, începând cu ora 18.00, la Teatrul Nottara din Capitală, o nouă reprezentaţie a spectacolului de mare succes ”ANUL ĂSTA NEBUNIA E LA MARE TRECERE”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piesa este o adaptare după William Shakespeare şi Ben Jonson, de Petre Pletosu, cu actorii Andra şi Petre Pletosu, regia de scenă aparţinându-i tot lui Petre Pletosu.

Actorul Petre Pletosu este cunoscut publicului cinefil din România datorită apariţiilor în pelicule de lungmetraj precum ”Marfa şi banii”, ”Portretul luptătorului la tinereţe”, ”Schimb valutar” sau ”Oglinda – Începutul adevărului”.

Iată cum a caracterizat actriţa şi scriitoarea Cornelia Alexoi spectacolul realizat de Petre şi Andra Pletosu: ”Apelând în demersul său la doi titani ai dramaturgiei universale, William Shakespeare şi Ben Jonson, actorul şi regizorul Petre Pletosu dovedeşte înainte de toate o adâncă preţuire pentru gama de idei şi emoţii excepţionale,care au străbătut veacurile cu succes,făcându-i pe cei doi magnifici dramaturgi…contemporanii noştri. Fapt absolut evident în montarea spectacolului în discuţie, care impresioneaza prin dinamism şi un joc actoricesc impecabil.Prin crearea celor doua personaje din lumi diferite: Duhul şi Scutură-Lance,confirm faptul că nu există delimitări ferme între ficţiune şi realitate. O montare captivantă, cu ritmuri dinamice, umor şi emoţie în interpretarea personajelor. Un spectacol închinat celor care s-au săvârşit din viaţă în aceste vremuri dureroase pecare le trăim împreună”. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările