Premii pentru cartea de teatru

In cadrul Festivalului National de Teatru "Ion Luca Caragiale", sectia romana a Asociatiei Internationale a Criticilor de Teatru - AICT a acordat Premiile speciale pentru cartea de teatru. Acestea au

In cadrul Festivalului National de Teatru "Ion Luca Caragiale", sectia romana a Asociatiei Internationale a Criticilor de Teatru - AICT a acordat Premiile speciale pentru cartea de teatru. Acestea au revenit urmatorilor autori: Florica Ichim pentru cartile La vorba cu Vlad Mugur (colectia Galeria Teatrului Romanesc a revistei Teatrul azi) si editia definitiva Teatru de Camil Petrescu (editura Gramar); Doina Modola pentru Lucian Blaga si Teatrul. Insurgentul (editura Anima); Mircea Ghitulescu pentru Istoria dramaturgiei romane contemporane - 1900 - 2000 (editura Albatros); Miruna Runcan pentru Modelul teatral romanesc (editura Unitext); Stefan Oprea pentru Eminescu-omul de teatru (editura Timpul), Alexandru Firescu si Constantin Gheorghiu pentru Istoria Teatrului National din Craiova, 1850-2000 (editura Aius), Oltita Cantec pentru Luceafarul 50 - o istorie evenimentiala (editura Cronica) si Patrel Berceanu pentru Titus Andronicus - un spectacol de Silviu Purcarete si Monografia unui eveniment teatral - Ubu Rex cu scene din Macbeth (editura Aius).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: