Noua politicieni de frunte vin sa-si etaleze cultura generala

PRO TV isi sarbatoreste ziua in mod original. Unul dintre punctele de atractie de sambata, 1 decembrie, va fi, fara indoiala, editia speciala din "Lantul slabiciunilor". Pentru ca ziua sa coincide cu

PRO TV isi sarbatoreste ziua in mod original. Unul dintre punctele de atractie de sambata, 1 decembrie, va fi, fara indoiala, editia speciala din "Lantul slabiciunilor". Pentru ca ziua sa coincide cu ziua nationala a tarii, PRO TV s-a gandit ca de la acest dublu moment festiv nu pot lipsi alesii neamului. Prin urmare, Andrei Gheorghe va lua la puricat 9 politicieni, persoane foarte importante, nu dam nume. Telespectatorii vor putea vedea cine e mai tare, puterea sau opozitia, pentru ca Andrei Gheorghe isi va pune la grele incercari concurentii, testandu-le cunostintele, nervii si sangele rece. Sambata, 1 decembrie, toata natiunea ii va cunoaste pe politicienii care vor dona toti banii castigati unor romani care au nevoie de ei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: