Marea iubire a lui Hitler a fost Geli Raubal, nepoata dictatorului, nu Eva Braun

Marea iubire a lui Hitler a fost Geli Raubal, nepoata dictatorului, nu Eva Braun

Geli Raubal şi Adolf Hitler FOTO Profimedia

În septembrie 1931, o femeie pe nume Geli Raubal a fost găsită moartă în Munchen. Trupul ei neînsufleţit a fost descoperit în baie, într-o baltă de sânge provocată de o împuşcătură în piept. Era nepoata lui Adolf Hitler şi s-a sinucis, iar această traumă a scos la iveală toată inumanitatea dictatorului, transformându-l într-un monstru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru cei care s-au întrebat vreodată dacă Hitler a fost dintotdeauna sadic şi crud, răspunsul este că a devenit aşa după dispariţia nepoatei sale. Sinuciderea acesteia a creat monstrul Adolf Hitler, a declanşat acel comportament inuman prin care liderul german în istorie.

“Moartea lui Geli a avut un efect devastator asupra lui Hitler. A schimbat, pur şi simplu, relaţiile pe care acesta le-a avut cu oamenii”, a declarat Hermann Goring în timpul procesului de la Nuremberg. 

Cu toţii ştim că Hitler a fost un lider inuman, neiertător şi crud, însă prea puţină lume ştie că avea o mare slăbiciune, nepoata sa, Geli Raubal. 

Citeşte aici cum a devenit dictatorul obsedat de nepoata sa şi care a fost, cu-adevărat, relaţia celor doi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările