Constantin Coroiu, distins cu Premiul "George Bacovia"

Joi si vineri, la Bacau a avut loc a 25-a editie a Festivalului national literar-artistic "George Bacovia". Cu acest prilej, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Centrul de cultura "George Apostu",


Joi si vineri, la Bacau a avut loc a 25-a editie a Festivalului national literar-artistic "George Bacovia". Cu acest prilej, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Centrul de cultura "George Apostu", au fost decernate premiile literare "George Bacovia" ale revistei ATENEU pe anul 2003. Acordate de un juriu prezidat de prozatorul Eugen Uricaru, presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, si avandu-i in componenta pe criticii Gabriel Dimisianu si Ioan Holban, poetii Sergiu Adam si Ovidiu Genaru, pe Carmen Mihalache, redactor-sef al revistei ATENEU, si pe presedintele Directiei pentru cultura, culte si patrimoniu national cultural, Constantin Donea, premiile Bacovia au revenit, anul acesta, lui Eugen Simion pentru Opera Omnia, profesorului Eugen Negrici pentru critica si istorie literara, Gabrielei Adamesteanu pentru proza, lui Ioan Bogdan Hanu pentru poezie si lui Constantin Coroiu pentru publicistica culturala. Premiul pentru debut a fost obtinut de poeta Alina Neagu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: