VIDEO Florin Piersic, comparat cu Leonardo di Caprio în "The Revenant". Ce a declarat actorul român

VIDEO Florin Piersic, comparat cu Leonardo di Caprio în

Florin Piersic, la decernarea Premiului Gopo pentru întreaga activitate    FOTO&VIDEO: Florin Ghioca

La a zecea ediţie a Premiilor Gopo, Florin Piersic a primit trofeul pentru întreaga carieră. Cu acest prilej, pe scenă au fost proiectate scenele de luptă cu ursul din filmele "De-aş fi Harap Alb" şi "The Revenant", făcându-se astfel o comparaţie între Leonardo di Caprio şi Florin Piersic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fără să comenteze prea mult acest montaj video, Florin Piersic a luat premiul Gopo, care, întâmplător, la fel ca Oscarul, reprezintă tot o statuetă a unui om, şi a declarat spre deliciul publicului:

"Vreau să vă spun că am avut noroc că ursul lui Gopo avea 30 de ani şi era de fapt o ursoaică şi m-a plăcut din prima clipă. Di Caprio nu ştiu cum s-a bătut, dacă s-a bătut cu ursul ăla, dar oricum, americanii sunt americani, noi suntem ăştia care suntem.", a declarat pe scena Sălii Mari a TNB-ului actorul Florin Piersic.

Mai departe, actorul a ţinut, în stilu-i caracteristic, un discurs mai lung, presărat cu glume.

"Doamnelor şi domnilor, n-am să vorbesc mult în seara asta, pentru că mi s-a atras atenţia că... Nu râdeţi, că de obicei nu vorbesc deloc. Oamenii au scos rahatul ăsta extraordinar că Piersic a venit, noi nu mai avem ce spune!", a mai adăugat actorul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările