Protest nud la gala premiilor Cesar. Actriţa Corinne Masiero către premierul Castex: „Dă-ne arta înapoi, Jean!“ VIDEO

Protest nud la gala premiilor Cesar. Actriţa Corinne Masiero către premierul Castex: „Dă-ne arta înapoi, Jean!“ VIDEO

Foto AFP

Actriţa Corinne Masiero, în vârstă de 57 de ani, a fost principala protagonistă de la gala premiilor Cesar, după ce s-a dezbrăcat pe scenă, având inscripţionat pe piele mesajele: "Fără cultură, fără viitor" şi "Dă-ne arta înapoi, Jean", referire la premierul francez Jean Castex.

Masiero, care a înmânat premiul pentru costume, a apărut pe scenă îmbrăcată într-un costum de măgar, de care s-a dezbăcat.
 
"Toţi suntem goi acum", a spus ea, referindu-se la faptul că teatrele şi cinematografele din Franţa sunt închise.
"Copiii mei pot merge la Zara, dar nu la cinematograf. Este de neînţeles", a declarat Stéphane Demoustier, care a primit premiul Cesar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru "La fille au bracelet".
 
 
Marele câştigător al galei a fost filmul "Adieu les Cons", regizat de Albert Dupontel, care a primit şapte trofee, între care şi cel pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun actor în rol secundar, Nicolas Marié.
 
Laure Calamy a fost numită cea mai bună actriţă pentru rolul din "Antoinette dans les Cévennes", iar cel mai bun actor în rol principal a fost desemnat Sami Bouajila pentru "Un fils".
 
Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar i-a fost decernat belgiencei Emilie Dequenne pentru rolul din filmul «Les choses qu’on dit, les choses qu’on fait».

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările