Musicalul „My fair lady“ revine în luna octombrie la Grand Cinema&More

Musicalul „My fair lady“ revine în luna octombrie la Grand Cinema&More

Scenă din musicalul "My Fair Lady"

Musicalul ”My Fair Lady”, în regia lui Răzvăn Ioan Dincă, revine pe scena sălii Epika din Grand Cinema & More cu patru reprezentaţii pe 13, 14, 15 şi 16 octombrie Spectacolul a avut premiera pe 27 mai, iar primele patru reprezentaţii au adunat peste 2.000 de spectatori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentaţiile spectacolului care îi are pe Irina Ioana Baianţ, Ana Maria Georgescu, Richard Balint, Ernest Fazekas, Adrian Nour şi Cătălin Neamţu în rolurile principale vor avea loc pe 13, 14, 15 şi 16 octombrie.

Montarea spectacolului ”My Fair Lady”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, a prezentat publicului o partitură distractivă, cu o interpretare reuşită într-o arhitectură de colonade albe cu flori, un decor simplu, dar grandios în acelaşi timp, cu o orchestră formată din 27 de persoane, dirijată de Daniel Jinga din spatele spectatorilor.

Adaptare după ”Pygmalion”, piesa lui Bernard Show şi filmul lui Gabriel Pascal, musicalul ”My Fair Lady” aduce în prim-plan iluzia devenirii prin cultură şi educaţie transpusă în povestea surprinzătoare a unei tinere şi modeste florărese la Covent Garden, Eliza Doolittle, devenită subiect al unui pariu pus de un celebru profesor de fonetică şi prietenul lui care are drept miză transformarea acesteia într-o adevărată doamnă din înalta societate londoneză.

Costumele acestui spectacol, realizate de Oana Botez, câştigătoare a Barrymore Awards pentru Excelenţă în Teatru şi Drammy Awards, respectă epoca în care a fost scris musicalul.

În total, anul acesta sunt programate 18 reprezentaţii ale producţiei-eveniment. Biletele se pot achiziţiona de la casele de bilete Grand Cinema & More, precum şi online.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările