Doi membri ai "Actors Studio" din New York vor susţine un workshop la Bucureşti

Doi membri ai

Con Horgan şi Mihaela Mihuţ revin pentru a doua oară la Bucureşti, pentru un workshop de actorie

Mihaela Mihuţ şi Con Horgan, profesori şi actori în New York, membri permanenţi ai prestigiosului Actors Studio, şi care în prezent predau actoria la una dintre cele mai respectate şcoli de film, School of Visual Arts, revin la Bucureşti, pentru a susţine un workshop de actorie bazat pe tehnica Metodei lui Stanislavski/Strasberg.

Atelierul este conceput atât pentru profesionişti (actori, regizori, scenarişti), cât şi pentru cei care au alte meserii, şi doresc fie să înveţe tehnicile de bază ale meseriei de actor, fie să îşi dezvolte abilitatea de a vorbi în public, de a susţine un interviu, de a depăşi blocaje şi a ajunge astfel să comunice potrivit şi corect în orice situaţie.
 
Atelierul Actors at Work va avea loc în perioada 14 aprilie - 3 mai 2015, într-o locaţie din strada Pitar Moş, nr. 19. 
 
Actors at Work este o oportunitate de a studia Metoda în cadrul unui atelier conceput de doi actori şi profesori cu mulţi ani de experienţă, care au fost şi sunt în continuare privelegiaţi să studieze şi să lucreze cu un grup de artişti de elită, ca Al Pacino, Harvey Keitel, Ellen Burstyn, Alec Baldwin, Sthephen Lang, Lee Grant etc.
 
Cursurile vor fi susţinute în limba engleză, cu traducere simultană în limba română, dacă participanţii îşi vor exprima această dorinţă. 
 
Din cele 20 de zile de curs, 14 vor fi destinate profesioniştilor (de luni până vineri, timp de trei săptămâni), iar 6, neprofesioniştilor (sâmbăta şi duminica, timp de trei week-enduri). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările