Înainte de Berlinale, regizorul Adrian Sitaru vine cu "Ilegitim" la Adevărul Live, de la ora 14.00

Înainte de Berlinale, regizorul Adrian Sitaru vine cu "Ilegitim" la Adevărul Live

Mai este o zi până la debutul celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Berlin, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate cinematografiei. Anul acesta, România este reprezentată de lungmetrajul "Ilegitim", în regia lui Adrian Sitaru, care se va afla în studioul Adevărul Live, de la ora 14.00.

Ştiri pe aceeaşi temă


INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

 
Filmul lui Sitaru a fost selecţionat în cadrul celei mai îndrăzneţe secţiuni a prestigiosului eveniment din capitala Germaniei, Berlinale Forum. Cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin va avea loc luna viitoare, în perioada 11-21 Februarie 2016.
 
"Ilegitim", unul dintre cele mai provocatoarea filme din ultimii ani, spune povestea a doi fraţi (Alina Grigore şi Robi Urs) şi iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) şi mai multe denunţuri. O familie în care limita dintre moral şi legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort.
 
Din distribuţie fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore dar şi actori neprofesionişti din cadrul şcolii de actorie InLight - Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările