Stiri despre viata sociala

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Anumite persoane cu dizabilităţi ar putea fi scutite de reevaluările periodice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anumite persoane cu dizabilităţi ar putea fi scutite de reevaluările periodice

  Persoanele cu dizabilităţi ar putea beneficia de drepturi reale şi de uşurarea participării la viaţa socială şi economică. Cel puţin aşa prevede un proiect de act normativ iniţiat recent, conform căruia anumite persoane cu handicap nedeplasabile ar putea fi scutite de reevaluările periodice.

 • Cum să depăşeşti cinci obstacole ce apar într-o relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să depăşeşti cinci obstacole ce apar într-o relaţie

  Lipsa încrederii în sine este unul din cei mai mari inamici când vine vorba de buna funcţionarea a unei relaţii. Fie că te compari cu fosta/fostul, partenerul nu îţi dedică suficient timp sau ai impresia că partenerul flirtează, problema s-ar putea să nu fie la celălalt.

 • Când te ocupi de carieră şi când de nevastă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când te ocupi de carieră şi când de nevastă?

  Băiatul prietenului meu tocmai a terminat un doctorat strălucit la una dintre cele mai faimoase universităţi din lume. Şi nu în finanţe sau în management, ci în tehnologii de vârf, în una dintre ramurile ştiinţei cu cel mai solid şi mai spectaculos viitor în faţă. Poate să-şi aleagă orice ţară ar vrea şi orice oraş curat din lume şi poate începe o carieră despre care se ştie de pe acum unde va ajunge.

 • Generaţia Z
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generaţia Z

  Preiau de pe Mediafax următoarea ştire: „Peste două miliarde de tineri – grăbiţi, pragmatici, independenţi şi încăpăţânaţi – trăiesc într-o simbioză perfectă cu universul digital şi alcătuiesc Generaţia Z, se afirmă într-un studiu realizat recent de sociologi americani şi europeni”. Tinerii cu pricina ar avea între 13 şi 20 de ani.

 • La ce vârstă se
simt femeile cu adevărat fericite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce vârstă se simt femeile cu adevărat fericite

  Pe măsură ce înaintează în vârstă, reprezentantele sexului frumos se simt tot mai copleşite de stresul de la serviciu, de timpul foarte puţin petrecut cu familia şi prietenii, dar mai ales de problemele financiare, potrivit unui sondaj.

 • Cum să trăieşti peste 90 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să trăieşti peste 90 de ani

  Într-o lume a evoluţiei tehnologice, de care medicina beneficiază foarte mult, nu este foarte surprinzător că speranţa la viaţă a oamenilor creşte. Totuşi, nu creşte cu cât ar trebui. Corpul uman este făcut să reziste până la 90 de ani, cu 20 de ani mai mult decât speranţa la viaţă a românilor, care este de 70 de ani.

 • Neamţ: Computerul, surogat la distracţia tinerilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Computerul, surogat la distracţia tinerilor

  Adolescenţii îşi petrec cea mai mare parte din timpul liber în lumea virtuală pentru că cea reală e săracă în opţiuni. Mulţi tineri se feresc să meargă în cluburi de teama scandalurilor. O parte dintre părinţii îngrijoraţi au limitat accesul copiilor la calculator.

 • Serviciul striveşte femeia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serviciul striveşte femeia

  Pentru ascensiunea profesională, femeile renunţă la viaţa socială, la familie sau la propria persoană. Carieriste sau nu, toate ştiu însă că fericirea se găseşte doar în echilibrul dintre serviciu şi acasă. Satisfacţie, fericire, refugiu, povară. Percepţia femeii faţă de un loc de muncă diferă în funcţie de sacrificiile pe care trebuie să le facă.