Stiri despre variante

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Război pe variantele de planuri-cadru din preuniversitar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Război pe variantele de planuri-cadru din preuniversitar

  Silit de lege, Ministerul Educaţiei trebuie să elaboreze până în toamnă noi planuri-cadru pentru învăţământul preuniversitar. Patru astfel de variante discutate în grupul de lucru au provocat vii reacţii de nemulţumire

 • Înapoi în bănci la toamnă, scenariu imposibil. Profesor: „Când dintr-o clasă intră doar un elev online, ce faci?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înapoi în bănci la toamnă, scenariu imposibil. Profesor: „Când dintr-o clasă intră doar un elev online, ce faci?“

  Directorii şcolilor caută, la solicitarea inspectoratelor şcolare, soluţia optimă pentru noul an şcolar. Deşi profesorii şi părinţii deopotrivă îşi doresc şcoala faţă în faţă, din ce în ce mai multe semnale vin că învăţământul va continua, în mare măsură, în mediul online - cu toate problemele care decurg de aici.

 • CRONICĂ Radu Iacoban, omul care regizează „Constelaţii“, arată în ce feluri se poate trăi aceeaşi iubire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ Radu Iacoban, omul care regizează „Constelaţii“, arată în ce feluri se poate trăi aceeaşi iubire

  Weekend-ul acesta, la Teatrul Act, a avut loc premiera spectacolului „Constelaţii”, în regia lui Radu Iacoban, cu scenografia semnată de Tudor Prodan, şi cu regizorul şi Ana Ularu în rolurile principale, după textul lui Nick Payne. Spectacolul spune povestea felului în care se întâlnesc o femeie şi un bărbat, a felului în care ajung să fie împreună, însă cu toate variantele acestei poveşti de iubire.

 • Care sunt noile scenarii pentru viitorul Guvern, după ce Dragnea a fost scos din joc de lege
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt noile scenarii pentru viitorul Guvern, după ce Dragnea a fost scos din joc de lege

  Potrivit unor surse din PSD, juriştii partidului au primit misiunea de a căuta rapid o soluţie juridică prin care Liviu Dragnea să poată deveni premier, chiar dacă Legea de funcţionare a Guvernului, votată chiar de PSD în 2001, îi blochează drumul spre Palatul Victoria. Un alt scenariu e formarea unui guvern PSD-PNL după alegeri, cu un premier tehnocrat în frunte, dar nu Dacian Cioloş.

 • HARTĂ Unde ar putea fi ascuns Viktor Ianukovici? Şapte variante posibile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  HARTĂ Unde ar putea fi ascuns Viktor Ianukovici? Şapte variante posibile

  După ce Parlamentul ucrainean a votat săptămâna trecută demiterea preşedintelui Viktor Ianukovici, acesta a dispărut fără urmă. Toată lumea se întreabă acum unde s-ar putea ascunde cel care în ultimul său mesaj spunea răspicat că nu va demisiona din funcţia supremă.

 • Cine joacă, de fapt, la Loto şi
care sunt şansele reale de câştig ale împătimiţilor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine joacă, de fapt, la Loto şi care sunt şansele reale de câştig ale împătimiţilor?

  Potul cel mare al Loteriei Române depăşeşte opt milioane de euro în această săptămână, asfel că jocul 6/49 a devenit unul dintre cele mai incitante pentru românii amatori de jocuri de noroc. Cele 8,48 milioane de euro înfierbântă minţile celor mai mulţi dintre români, astfel că ne-am propus să vedem care este profilul jucătorului la Loto şi, în măsura posibilităţilor, să descoperim care sunt şansele acestuia de câştig.

 • Cele mai enervante 5 întrebări pe care ţi le pun rudele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai enervante 5 întrebări pe care ţi le pun rudele

  Ştim cu toţii întrebările enervante pe care rudele ni le pun ori de câte ori prind ocazia. Aceleaşi de fiecare dată. Publicaţia „The Daily Muse“ oferă câteva răspunsuri amuzante pentru cele mai sâcâitoare cinci astfel de întrebări.

 • Controverse alimentare actuale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Controverse alimentare actuale

  Dacă ar fi să ţinem cont de toate recomandările specialiştilor privind dieta modernă, ar trebui să renunţăm la cel puţin 90% din produsele de pe piaţă. Există însă o varietate de alimente bune care au căpătat o reputaţie proastă şi de produse considerate sănătoase, care, de fapt, pot fi nocive.

 • Sub ce formă sunt mai eficiente medicamentele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sub ce formă sunt mai eficiente medicamentele

  Comprimatele obişnuite îşi fac efectul într-un timp mai îndelungat decât tratamentele sub formă lichidă. Calea de administrare care nu are aproape niciun efect secundar este cea locală: unguente şi creme.

 • Vasluienii îşi aleg blazonul oraşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasluienii îşi aleg blazonul oraşului

  Primăria a trebuit să renunţe la vechea stemă a oraşului în septembrie 2009, când prefectul a constatat că nu era aprobată de Comisia de Heraldică.

 • Vezi dacă ţi-au ieşit numerele la loto!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vezi dacă ţi-au ieşit numerele la loto!

  Loteria Română a organizat joi seară o nouă serie de trageri. La Loto 6 din 49 au fost câştigate nouă premii a câte 8.000 de lei fiecare la categoria a II-a, însă potul de la prima categorie, care depăşeşte 8 milioane de lei, a fost reportat pentru ediţia următoare.

 • UDMR nu acceptă nici propunerea de regionalizare „opt plus doi”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UDMR nu acceptă nici propunerea de regionalizare „opt plus doi”

  Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, că refuzul Uniunii atît pentru pentru varianta cu opt judeţe, cât şi pentru cea care să includă în plus Harghita şi Covasna, va fi exprimat oficial la reuniunea Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) de sâmbătă.

 • Vor juca la Piatra Neamţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vor juca la Piatra Neamţ

  Echipa lui Dorinel Munteanu este prima campioană a Moldovei şi totodată ultima câştigătoare a Ligii I care va evolua direct în grupele Ligii Campionilor.

 • Oprescu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprescu: "Pentru privatizarea RADET sunt trei variante"

  Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, ieri, că problema privatizării RADET este în fază de informare a CGMB, care va decide pentru una din cele trei variante rezultate în urma unui studiu privind eficientizarea Regiei, precizând că el susţine ca variantă concesionarea de servicii.

 • Cum să-ţi faci azi pensia de mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi faci azi pensia de mâine

  Majoritatea românilor sunt nesiguri cu privire la viitorul financiar de după anii de muncă. Pentru a nu se baza doar pe pensia de la stat, ei au la îndemână pensiile private. Specialiştii ne sfătuiesc să începem să economisim din timp pentru ca efortul financiar să fie mai redus.

 • Referinţa clasei medii la a şaptea generaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Referinţa clasei medii la a şaptea generaţie

  Vândut în peste 15 milioane de exemplare de la lansarea sa în 1973, Volkswagen Passat a ajuns la a şaptea generaţie. VW promite dotări de siguranţa deplasării excepţionale şi, în parte, unice în clasă.

 • Lefurile bugetarilor pot creşte în patru variante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lefurile bugetarilor pot creşte în patru variante

  Creşterile salariale pentru 2011 au încins ieri discuţiile în Coaliţie. UDMR vrea majorare în trepte, PDL invocă restricţiile Fondul Monetar Internaţional. Veniturile bugetarilor nu vor ajunge anul viitor la nivelul anterior tăierilor de 25%. Guvernul va decide miercuri cum vor fi aplicate majorările.

Modifică Setările