Stiri despre tonic

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tonicul antianemic pe care-l poţi prepara singur acasă din două buruieni banale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tonicul antianemic pe care-l poţi prepara singur acasă din două buruieni banale

  Anemia nu este considerată o boala propriu-zisă, ci efectul unor afecţiuni care modifică cantitatea, volumul şi conţinutul în hemoglobină al eritrocitelor. Pe lângă tratamentele ţintite  care corectează nivelul acestor parametri, există şi remedii naturiste utile în cazul diagnosticării cu anemie.

 • Siropul reconfortant din muguri de brad. O reţetă simplă de macerat la rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Siropul reconfortant din muguri de brad. O reţetă simplă de macerat la rece

  Se ştie că nastura oferă posibilităţi nenumărate de a înlocui sucurile pline de coloranţi şi conservanţi cu băuturi răcoritoare nu doar inofensive, ci şi cu beneficii tonice asupra organismului. Siropul din muguri de brad poate fi o astfel de alternativă, iar efectul reconfortant e un argument în plus să încercăm o reţetă de pe vremea bunicilor.

 • Tonicul care te energizează de dimineaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tonicul care te energizează de dimineaţă

  Acest tonic revigorant care întăreşte sistemul imunitar şi care are efect detoxificant, este sursă importantă de antioxidanţi şi are proprietăţi antiinflamatorii. Bea tonicul în fiecare dimineaţă şi te vei simţi mult mai bine.

 • La ce e bun ”biterul biblic”. Efectul pe care îl are băutura asupra organismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce e bun ”biterul biblic”. Efectul pe care îl are băutura asupra organismului

  Majoritatea dintre noi am folosit, sau am auzit cel puţin despre celebra băutură ”biter suedez”, bună la orice. Un biolog din Baia Mare a reuşit să depăşească succesul licorii străine şi mai mult, să completeze producţia cu o băutură cu rol calmant, supranumit ”biterul biblic”, datorită plantelor folosite.

 • Cum se umple borşul acasă - cea mai bună reţetă şi ingredientele speciale care îl fac gustos şi foarte sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se umple borşul acasă - cea mai bună reţetă şi ingredientele speciale care îl fac gustos şi foarte sănătos

  Deliciosul borş care dă gust ciorbelor româneşti este un ingredient cu numeroase virtuţi terapeutice.  Un tonic excelent, recomandat în numeroase afecţiuni, borşul din tărâţe de grâu este cu atât mai apreciat dacă este făcut în casă. Eliminăm astfel aditivii sau E-urile ce ar putea fi adăugate în borşul comercializat, iar reţeta nu este nici pe departe una complicată.

 • Cele mai ciudate băuturi alcoolice din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai ciudate băuturi alcoolice din lume

  Cu certitudine, omenirea are o pasiune pentru licorile bahice, iar datele istorice arată că băuturile alcoolice se obţineau prin fermentaţie încă din urmă cu 10.000 de ani înainte de Hristos. Însă dincolo de vin, bere şi alte lichide care ni se urcă la cap există unele pe care puţini s-ar încumeta să le guste din cauza ingredientelor cel puţin ciudate.

 • Migdalele, benefice asupra organismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Migdalele, benefice asupra organismului

  Aroma migdalelor este incomparabilă pentru orice prăjitură. Dar gustosul sâmbure are multe alte calităţi pe care medicina naturistă le foloseşte din plin: de exemplu, protejează inima şi creierul, stimulează imunitatea şi îţi furnizează energie când eşti obosit şi stresat.

 • Trifoiul, un tonic general pentru orice vârstă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trifoiul, un tonic general pentru orice vârstă

  Când vine vorba despre sănătate, trifoiul poartă cu adevărat noroc. Alb sau roşu, are acţiune tonică asupra întregului organism şi are indicaţii pentru afecţiuni diverse, de la boli ginecologice până la reumatism şi spondiloze.

 • Masajul ayurvedic te energizează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Masajul ayurvedic te energizează

  Acest tip de masaj acţionează ca un tonic pentru organism, deoarece ajută la echilibrarea câmpurilor energetice. Prin urmare, după o singură şedinţă,te vei simţi plin de energie şi vei avea mai multă poftă de viaţă.

 • Alunele, tonic pentru anemici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alunele, tonic pentru anemici

  Alunele, considerate un energizant natural, conţin proteine, acizi graşi esenţiali, vitaminele E, B9 şi C, alături de minerale precum potasiul (635 mg), fosforul (330 mg) şi calciul (225 mg).

Modifică Setările