Stiri despre test inteligenta

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • TEST Ce tip de inteligenţă ai. Afli rezultatul în doar 3 minute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TEST Ce tip de inteligenţă ai. Afli rezultatul în doar 3 minute

  Testele pentru aflarea coeficientului de inteligenţă (IQ) sunt certificate şi folosite peste tot în lume. Dar însăşi măsurarea inteligenţei este relativă: unii ţin cont de coeficientul de inteligenţă, alţii consideră inteligenţa emoţională mai importantă, iar alţii cred că realizările fiecăruia reprezintă „barometrul“ unei persoane dotate.

 • Cel mai scurt test de inteligenţă. Are doar 3 întrebări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai scurt test de inteligenţă. Are doar 3 întrebări

  Cel mai scurt test de inteligenţă conţine doar trei întrebari. Ar putea fi cel mai bun test de inteligenţă la ora actuală. E realizat pentru a analiza abilitatea oamenilor de a înţelege că o problemă este mai dificilă decât pare.

 • Cel mai scurt test de IQ din lume: are doar 3 întrebări, par simple, dar nu sunt mulţi cei care reuşesc să răspundă corect la toate. Te provocăm!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai scurt test de IQ din lume: are doar 3 întrebări, par simple, dar nu sunt mulţi cei care reuşesc să răspundă corect la toate. Te provocăm!

  Oamenii caută în mod constant să înţeleagă, să definească şi să-şi valideze existenţa. Testele de IQ sunt foarte populare tocmai pentru că ne permit să ne comparăm cu alte persoane din punct de vedere al inteligenţei. Următorul test este considerat cel mai scurt din lume şi chiar dacă la prima vedere pare simplu, în realitate este foarte înşelător.

 • Test de cultură generală: Dacia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test de cultură generală: Dacia

  Te crezi as în noţiuni de cultură generală? Vezi cât eşti de informat cu ajutorul acestor 27 de întrebări, clasificate pe mai multe domenii de interes.

 • Test de cultură generală: Castele medievale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test de cultură generală: Castele medievale

  Te crezi as în noţiuni de cultură generală? Vezi cât eşti de informat cu ajutorul acestor 27 de întrebări, clasificate pe mai multe domenii de interes.

 • O nouă sesiune de teste Mensa, sâmbătă, în Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă sesiune de teste Mensa, sâmbătă, în Capitală

  Persoanele care doresc să-şi confirme nivelul de inteligenţă pot participa, sâmbătă, la o nouă sesiune de testări Mensa în Bucureşti, la Colegiul UCECOM “Spiru Haret. Mensa este organizaţia celor mai inteligenţi 2% din oamenii de pe planetă şi organizează periodic testări pentru recrutare. Testul IQ constă în rezolvarea în 20 de minute a unui set de 45 de întrebări "culture free", bazat pe imagini, nu pe cunoştinte lingvistice.

 • Rezultate: TEST rapid IQ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezultate: TEST rapid IQ

  Test rapid IQ: află ce coeficient de inteligenţă ai cu ajutorul unui scurt test care conţine 10 întrebări de logică, matematică şi inteligenţă verbală.

 • TEST de inteligenţă online. Crezi că ai abilităţi verbale de invidiat?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TEST de inteligenţă online. Crezi că ai abilităţi verbale de invidiat?

  Inteligenţa reprezintă capacitatea unei persoane de a descoperi proprietăţile obiectelor şi fenomenelor înconjurătoare, cât şi a relaţiilor dintre acestea, dublată de posibilitatea de a rezolva probleme noi. Inteligenţa este de mai multe feluri, iar noi vă propunem astăzi un test de inteligenţă online, care permite evaluarea nivelului de inteligenţă verbală.

 • Testele de inteligenţă îţi menţin creierul activ şi sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Testele de inteligenţă îţi menţin creierul activ şi sănătos

  Ceea ce nu folosim se pierde. Acelaşi principiu este valabil şi în privinţa creierului, spun neurocercetătorii. De aceea, ei ne sfătuiesc să ne stimulăm zilnic capacităţile cognitive prin căutarea de soluţii noi, dar şi prin folosirea unor teste de inteligenţă.

Modifică Setările