Stiri despre teatru pentru copii

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • TNB reia spectacolele la matineu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TNB reia spectacolele la matineu

  Matineele revin pe afişul Naţionalului bucureştean, ocazie cu care unele din cele mai solicitate spectacole vor putea fi urmărite de la ora 11.oo, sau de la ora 15.00. Între primele titluri ce urmează această programare figurează spectacole din repertoriul sălilor Atelier, Pictura şi Studio.

 • A murit Paula Sorescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A murit Paula Sorescu

  Actriţa Paula Sorescu-Lucian, soţia regretatului Ion Lucian, s-a stins din viaţă, joi, la vârsta de 69 de ani,aceasta fiind societar de onoare şi membru fondator al Teatrului Excelsior alături de soţul ei, cunoscută pentru rolurile sale din teatrul pentru copii, dar şi din teatrul şi filmul românesc.

 • Dana Rogoz aduce „magie într-un pahar cu apă” la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dana Rogoz aduce „magie într-un pahar cu apă” la Adevărul Live

  După mai mulţi ani, în care drumurile lor artistice s-au despărţit, Dana Rogoz şi Marian Râlea s-au reîntâlnit pe scenă, dar nu sub formă de Abramburica şi Magicianul, ci într-un musical pentru copii nou-nouţ, care are premiera la Teatrul de pe Lipscani: „Magie într-un pahar cu apă”.

 • Teatrul Ţăndărică aduce o nouă premieră pentru cei mici: „Paraşutiştii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul Ţăndărică aduce o nouă premieră pentru cei mici: „Paraşutiştii“

  După „cui i-e frică de Bau Bau“, de luna trecută, regizorul de origine croată Ivica Šimić pune în scenă vineri, de la 18.00, la Teatrul Ţăndărică, spectacolul „Paraşutiştii“. Ambele reprezentaţii aduc în atenţia publicului român tehnici noi şi inovatoare de a educa noua generaţie, de a adapta poveştile la contemporan.

 • Teatrul Naţional pentru Copii, fondat de Marian Râlea, aniversează 13 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul Naţional pentru Copii, fondat de Marian Râlea, aniversează 13 ani

  În 2001, actorul Marian Râlea fonda, împreună cu Fundaţia „Abracadabra“, proiectul Teatrul Naţional pentru Copii. Pe 13 aprilie, de Florii, Teatrul împlineşte 13 ani de existenţă. Organizatorii, alături de Marian Râlea, marchează momentul printr-un spectacol aniversar, duminică, la Sala Media a Teatrului Naţional Bucureşti.

 • Ziua Copiilor în Grădina Botanică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua Copiilor în Grădina Botanică

  Societatea Ornitologică Română şi Grădina Botanică "Dimitrie Brândză" a Universităţii din Bucureşti invită bucureştenii să petreacă o zi de duminică în familie, înconjuraţi de natură.

 • Invitaţie la teatru:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invitaţie la teatru: "Hansel şi Gretel"

  Celebra poveste scrisă de fraţii Grimm va fi pusă în scenă vineri, 30 martie, la Casa Armatei din Zalău, de actorii Teatrului de Păpuşi Baia Mare.

 • Trei spectacole astăzi la Teatrul Gong
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei spectacole astăzi la Teatrul Gong

  Teatrul Gong din Sibiu propune astăzi celor mai mici dintre sibieni trei reprezentaţii a două spectacole de mare succes: "Crăiasa Zăpezii" şi "Sarea în bucate".

 • Teatrul pentru copii, promovat la nivel european
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul pentru copii, promovat la nivel european

  Proiectul “European Children on the Same Stage”, iniţiat de Şcoala Generală numărul 7, a continuat astăzi cu o întâlnire de lucru în care reprezentanţii din şase state ale Uniunii Europene au încercat să îmbine ideile fiecărei ţări pentru crearea unui logo comun celor şapte ţări implicate.

 • Neamț: Marele trofeu „Tinerețe fără bătrânețe” a rămas acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamț: Marele trofeu „Tinerețe fără bătrânețe” a rămas acasă

  Cea de a patra ediție a festivalului național „Tinerețe fără bătrânețe" organizat în județul Neamț s-a încheiat aseară cu decernarea premiilor și acordarea marelui trofeu. Clubul pietrean Asociația „Pinochio" 2008 a primit șase premii I pentru activitatea micilor artiști.

 • DEZOLANT: Moloz în locul teatrului pentru copii şi tineret
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DEZOLANT: Moloz în locul teatrului pentru copii şi tineret

  Târgoviştenii care păşesc în Parcul Chindia oftează adânc când privesc spre ceea ce a fost cândva grădina de vară a oraşului. Edificiul cultural era emblematic pentru municipiu. Aici se organizau săptămânal spectacole în aer liber sau rulau filme. Era o oază de cultură pentru verile fiebinţi.

Modifică Setările