Stiri despre stefan cazacu

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Triplul concert de la Ateneu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Triplul concert de la Ateneu

  Triplul concert e un mic paradox: sună mai bine în înregistrările de studio decât în sala de concert, stereotipurile exasperante din jurul muzicii lui Beethoven sugerează că n-ar fi o lucrare la fel de bună precum concertele pentru instrument solo şi are nevoie de trei solişti invitaţi, o scuză perfectă pentru filarmonicile din ţară să nu-l programeze prea des, din lipsă de buget.

 • Dirijorul Cristian Mandeal şi tânărul violoncelist Ştefan Cazacu, pe scena Sălii Radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dirijorul Cristian Mandeal şi tânărul violoncelist Ştefan Cazacu, pe scena Sălii Radio

  Unul dintre cei mai mari dirijori români, Cristian Mandeal, şi tânărul violoncelist român Ştefan Cazacu (25 de ani), care cântă pe un violoncel creat în urmă cu 101 ani, la Torino (Italia), de către lutierul Georg Ullman – îşi dau întâlnire pe scena Sălii Radio, într-un concert extraordinar prezentat vineri, 22 februarie (19.00), alături de Orchestra Naţională Radio.

 • Dirijorul iranian Hossein Pishkar şi violoncelistul Ştefan Cazacu, într-un concert Elgar/Mahler la Sala Radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dirijorul iranian Hossein Pishkar şi violoncelistul Ştefan Cazacu, într-un concert Elgar/Mahler la Sala Radio

  Dirijorul Hossein Pishkar – născut în capitala Iranului (Teheran) şi stabilit în Germania din anul 2012, unde a dirijat orchestre importante ca Staatsorchester Stuttgart, Düsseldorf Symphony, Gürzenich Orchestra din Köln, Philharmonisches Staatsorchester Mainz ş.a. – va dirija Orchestra Naţională Radio vineri, 14 decembrie (19.00) într-un frumos concert Elgar/Mahler.

 • Orchestra Română de Tineret va încânta Bulgaria la Varna Summer Fest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orchestra Română de Tineret va încânta Bulgaria la Varna Summer Fest

  Orchestra Română de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal, îşi deschide seria turneelor internaţionale din această vară cu un concert pe care îl va susţine la Varna Summer Fest în seara de 4 iulie 2016, de la ora 19.00, la Centrul de Festivaluri şi Congrese din Varna.

 • „Simonia fantastică”, la Opera Naţională din Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Simonia fantastică”, la Opera Naţională din Bucureşti

  Opera Naţională Bucureşti prezintă, în cadrul programului de evenimente speciale, două lucrări reprezentative pentru romantismul muzical, şi anume concertul pentru violoncel şi orchestră în Si minor op. 104, B.191 de Antonin Dvořák şi celebra simfonie op. 14, intitulată „Simfonia fantastică”, de Hector Berlioz, în această seară, de la ora 19:00.

 • La Ateneul Român, la Teatrul Odeon, muzica de cameră biruie canicula estivală!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Ateneul Român, la Teatrul Odeon, muzica de cameră biruie canicula estivală!

  De la nivelul senectuţii celei înalte, maestrul Valentin Gheorghiu găseşte resurse realmente mobilizatoare pentru a se întâlni – la Atheneul Român, cu câţiva dintre tinerii noştri muzicieni, cu violonista Simina Croitoru, cu violoncelistul Ştefan Cazacu, de asemenea cu pianista Roxana Gheorghiu (FOTO stânga) cu care compune un dinamic cuplu pianistic.