Stiri despre steagul romaniei

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Steagul României din fum de anvelope, în clipul unui rapper clujean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Steagul României din fum de anvelope, în clipul unui rapper clujean

  Gavril Mihai Cristian, studentul la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor care şi-a expus lucrarea de licenţă pe ritm de hip-hop, a lansat un videoclip inedit în memoria lui Paul Walker, actorul principal din Fast and Furious. Într-una dintre scene, culorile steagului României sunt făcute din fum de anvelope.

 • Care-i problema secuilor cu steagul României?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care-i problema secuilor cu steagul României?

  Când am aflat că un steag adus de veteranii români nu a putut flutura deasupra Primăriei Sfântu Gheorghe, am simţit mânie. Apoi am văzut steaguri româneşti la parterul instituţiei. Şi, mai târziu, BurePişta mi-a povestit cum vede el, ca tânăr intelectual maghiar, povestea steagurilor. E rândul vostru să aflaţi părerea prietenului meu, mai jos. (Sever Ioan Miu)

 • Boldul şi foarfeca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boldul şi foarfeca

  Pasionat fiind de poveştile lui Creangă, scriu aceste rânduri, cu gândul că, pe lângă obişnuitele aprecieri sau critici, am să descreţesc şi niscaiva frunţi. Buclucaşele unelte, pe lângă ocupaţia lor de bază, au contribuit la scrierea şi (re)scrierea istoriei.

 • Politicienii şterg gaura din steagul Revoluţiei. Ce emoţie vă mai stârneşte o stemă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politicienii şterg gaura din steagul Revoluţiei. Ce emoţie vă mai stârneşte o stemă?

  Comisia parlamentară de reviziure a Constituţiei a adoptat un amendament prin care steagul României va avea aplicată, pe fondul galben, stema României. Se întâmplă la 23 de ani de la Revoluţie, timp în care gaura din steag a fost un simbol al noii Românii şi, se ştie, politicienii nu se iau de simboluri pentru că nu ştiu cum emoţia stârnită se transformă în pierdere electorală. A trecut destul timp pentru ca gaura din steag să fie cusută?

 • Drapelul, mândria naţională! Arboraţi-l!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drapelul, mândria naţională! Arboraţi-l!

  După modelul lui Traian Băsescu, preşedintele României, care a spus că unii oamenii au uitat de semnificaţia tricolorului, mai marele judeţului Dâmboviţa, Florin Popescu, a ţinut şi el să le reamintească şefilor de instituţii inportanţa acestui simbol. Drept urmare, le-a cerut tuturor să arboreze steagul naţional, pentru că unii...”au uitat”.

 • Republica Moldova: Fă cunoștință cu „copii de suflet“ ai regimului Voronin!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Republica Moldova: Fă cunoștință cu „copii de suflet“ ai regimului Voronin!

  Acum doi ani, la o săptămână de la protestele din centrul Chişinăului, scriitorul Vasile Gârneţ scria pe blogul său despre „falsul «Gavroche» al revoluţiei basarabene". Este vorba de „băiatul în tricou galben" care a arborat steagurile României şi ale UE pe Parlament şi Preşedinţie, „negociind" cu securiştii şi poliţiştii.

Modifică Setările