Stiri despre statiuni balneoclimaterice

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce boli se pot trata la băi în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli se pot trata la băi în România

  Tratamentele în staţiunile balneoclimaterice din România aduc beneficii, ca adjuvante, nu doar vârstnicilor, ci şi tinerilor cu afecţiuni reumatice sau femeilor cu probleme ginecologice, spun specialiştii.

 • Turismul
medical este una dintre cele mai dinamice activităţi, cu creşteri de 20% pe an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turismul medical este una dintre cele mai dinamice activităţi, cu creşteri de 20% pe an

  Turismul medical îşi va menţine un nivel ridicat de creştere şi în anii următori, spune Constantin Alexandru, preşedintele Asociaţiei Române de Turism Medical. Astfel, această activitate ar putea genera până în 2015 venituri de 500 de milioane de euro pe an, conform estimării companiei de cercetare de piaţă Insight Market Research Solutions.

 • Băile Felix, declarată oficial staţiune balneară şi balneoclimatică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băile Felix, declarată oficial staţiune balneară şi balneoclimatică

  Deşi atrage de zeci de ani turişti străini care vin în Bihor pentru a-şi trata problemele de sănătate, abia acum localitatea Băile Felix a devenit staţiune balneară, cu acte în regulă. Guvernul României a aprobat acordarea statutului de staţiune balneară şi balneoclimatică pentru zece localităţi care dispun de factori naturali de cură, printre care şi Băile Felix.

 • Pensionarii combat criza la băi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensionarii combat criza la băi

  Pensionarii braşoveni profită din plin de biletele de tratament ce pun în vânzare prin intermediul Casei Judeţene de Pensii. Anul acesta, aproape 77% dintre bilete s-au vândut, dar mai sunt disponibile încă 800 de vouchere, cu plecare din 24 octombrie, 11 noiembrie şi 29 noiembrie.

 • 30 de bilete de tratament pentru pensionari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  30 de bilete de tratament pentru pensionari

  Pensionarii care nu au prins un bilet de tratament pentru o staţiune balneară mai au o şansă. 30 de bilete au rămas nevalorificate, fiind puse la bătaie de Casa de Pensii pentru cei care doresc să plece în staţiuni zilele următoare.