Stiri despre sergiu sarbu

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Platforma DA, între Washington şi Moscova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Platforma DA, între Washington şi Moscova

  Noul Partid Politic Platforma Demnitate şi Adevăr (PPPDA) este văzut de actualele formaţiuni din Parlament de la o sperietoare a americanilor împotriva actualei guvernări la un partid al KGB-ului rusesc – ori chiar ca un potenţial partener.

 • Codul Audiovizualului, între lupta cu propaganda şi monopol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Codul Audiovizualului, între lupta cu propaganda şi monopol

  Reprezentanţii mass-media şi cei ai societăţii civile se opun proiectelor de legi de modificare a Codului Audiovizualului propuse de deputaţii democraţi şi susţinute de liberal-democraţi. În acelaşi timp, la audierile publice organizate de către comisia cultură, educaţie, tineret, sport şi mass-media din cadrul Parlamentului, aceştia au declarat că sunt de acord cu iniţiativa legislativă înaintată de deputaţii liberali.

 • Parlamentul are vicepreşedinte nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parlamentul are vicepreşedinte nou

  Democratul Andrian Candu a fost revocat din funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost votat de către legislativ, cu 56 de voturi. În locul lui a fost numit deputatul PD Sergiu Sârbu.

 • Sergiu Sârbu a aderat la Partidul Democrat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sergiu Sârbu a aderat la Partidul Democrat

  Deputatul Sergiu Sârbu a aderat la Partidul Democrat. Anunţul a fost făcut de către parlamentar la sfârşitul ultimei şedinţe a legislativului în sesiunea de primăvară-vară.

 • Vlad Filat mai are o şansă să fie premier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vlad Filat mai are o şansă să fie premier

  Vlad Filat mai are o şansă să ajungă prim-ministru, chiar şi după ce Curtea Constituţională a decis că desemnarea acestuia în calitate de candidat la această funcţie este neconstituţională. Deputatul neafiliat Sergiu Sârbu a declarat pentru IPN că Vlad Filat poate deveni premier dacă Parlamentul va interpreta decizia curţii în favoarea liberal-democratului.

 • Deputatul Sergiu Sârbu va fi tătic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputatul Sergiu Sârbu va fi tătic

  Invitaţi în cadrul unei emisiuni la PublikaTV, Sergiu Sârbu şi viitoarea sa soţie Ina au vorbit despre cererea în căsătorie şi au anunţat că vor deveni părinţi.

 • Ce spun analiştii despre desemnarea lui Vlad Filat la şefia Guvernului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spun analiştii despre desemnarea lui Vlad Filat la şefia Guvernului

  Preşedintele Nicolae Timofti l-a desemnat ieri pe Vlad Filat în funcţia de prim-ministru. Acesta are la dispoziţie 15 zile pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului de activitate şi a componenţei Cabinetului de Miniştri.

 • De ce a plecat
Sergiu Sârbu din PCRM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce a plecat Sergiu Sârbu din PCRM

  Fostul comunist Sergiu Sârbu a explicat, în cadrul emisiunii Fabrika de la postul de televiziune Publika TV, motivele care l-au făcut să părăsească PCRM. El susţine că problemele au început în PCRM odată cu plecarea unor membri şi cu decizia partidului de a boicota şedinţele Parlamentului.

 • „Corabia comuniştilor este trasă la fund de AIE“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Corabia comuniştilor este trasă la fund de AIE“

  Plecarea lui Sergiu Sârbu din PCRM i-a făcut pe cei rămaşi în partid să acuze încă o dată liderii coaliţiei de guvernământ de implicare în destrămarea formaţiunii. Foştii membri, dar şi unii analişti nu exclud acest scenariu.

 • Lovitură dură pentru PCRM. Sergiu Sârbu pleacă din partid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lovitură dură pentru PCRM. Sergiu Sârbu pleacă din partid

  Deputatul Sergiu Sârbu, cel care a reprezentat Partidul Comuniştilor în toate instanţele, a anunţat că părăseşte formaţiunea condusă de Vladimir Voronin şi fracţiunea parlamentară PCRM. Deocamdată, el nu a aderat la alt partid.

 • Ambasador de compromis la Moscova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambasador de compromis la Moscova

  Andrei Galbur, şef de departament la Ministerul de Externe, va fi trimisul Moldovei în Rusia. Analiştii politici îi prezic un mandat dificil, cu multe provocări

 • Publicitatea în cinematografele din Moldova va fi interzisă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Publicitatea în cinematografele din Moldova va fi interzisă

  Deputaţii din AIE au votat astăzi, în primă lectură, un proiect de lege ce interzice difuzarea spoturilor publicitare înainte şi după proiecţia filmelor. Proprietarul unei reţele de cinematografe a anunţat deja că măsura va duce la scumpirea biletelor, dar şi la închiderea localurilor de acest fel.

 • PCRM cere stabilirea datei referendumului pentru aderarea la Uniunea Vamală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PCRM cere stabilirea datei referendumului pentru aderarea la Uniunea Vamală

  Deputaţii comunişti au cerut convocarea pe 13 septembrie a unei şedinţe extraordinare a Legislativului. Singura chestiune care urmează să fie inclusă pe ordinea de zi este „Stabilirea datei pentru referendumul de aderare la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan.

Modifică Setările