Stiri despre rusia sua

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un consilier de rang înalt de la Casa Abă, apropiat preşedintelui, vizat în ancheta Trump-Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un consilier de rang înalt de la Casa Abă, apropiat preşedintelui, vizat în ancheta Trump-Rusia

  Un consilier de rang înalt de la Casa Albă este o persoană de un interes semnificativ într-o anchetă a autorităţilor în domeniul aplicării legii cu privire la eventuale legături între membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump şi Rusia, scrie în ediţia de vineri The Washington Post (WP), citând persoane la curent cu subiectul, relatează Reuters.

 • Revine Razboiul Rece?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revine Razboiul Rece?

  Richard Hass scria într-un articol intitulat Magnagementul furtunii perfectă în Europa: Un motiv al situaţiei dificile pe care  Europa o parcurge astăzi este incertitudinea. La 70 de ani de la al Doilea Război Mondial, la 25 de ani de la terminarea Războiului Rece şi la 20 de ani de la finele războiului din Balcani dintr-o dată viitorul politic, economic şi strategic al Europei este mai neclar decât acum câţiva ani[1].

 • Să percepem
corect Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să percepem corect Rusia

  Pentru a acoperi culpa şi intenţiile Moscovei în criza din Ucraina, o întreagă armată de aşa-zise conştiinţe critice îi ţin de vorbă pe europeni încercând să le inducă acestora un sentiment de culpă pentru anumite fapte săvârşite de americani. Între timp, Moscova îşi urmează planul.

Modifică Setările