Stiri despre reflux gastroesofagian

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Insomnia la
bebeluşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insomnia la bebeluşi

  Există insomnie la bebeluşi? Cât este normal să doarmă un nou-născut şi de unde încep tulburările de somn? Şi mai ales, ce pot face părinţii pentru a beneficia atât ei, cât şi bebeluşul de un somn odihnitor?

 • Zece
simptome care pot anunţa cancere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece simptome care pot anunţa cancere

  Oboseala, tusea, balonarea sau modificările intervenite la nivelul pielii sunt doar câteva simptome care ar putea anunţa boli grave. Specialiştii ne îndeamnă să ne cunoaştem corpul şi să fim atenţi la schimbările mari sau mici.

 • Cum să te tratezi de boala de reflux
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să te tratezi de boala de reflux

  Simptome precum arsurile la stomac şi senzaţia că mâncarea îţi vine înapoi pe gât sunt specifice afeţiunii de reflux gastroesofagian. Câteva măsuri te ajută să o ameliorezi.

 • De ce apare
senzaţia de nod în gât
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apare senzaţia de nod în gât

  Mai ales în situaţiile tensionate, cu stres maxim, se întâmplă să ne confruntăm cu senzaţia de nod în gât. Ei bine, deşi acest simptom este adesea pus pe seama stresului, el poate apărea din mai multe cauze care trebuie investigate de un medic.

 • Cum să scapi de problemele digestive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de problemele digestive

  Arsurile, durerile stomacale şi balonările creează un disconfort digestiv, iar netratate, pot duce la apariţia unor afecţiuni digestive, precum gastrită, ulcer sau reflux gastroesofagian. Printre cei mai comuni factori care duc la apariţia acestor simptome neplăcute se numără: alimentaţia dezechilibrată, stresul şi lipsa somnului.

Modifică Setările