Stiri despre rammstein

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Rammstein - Deutschland, suma coşmarurilor noastre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rammstein - Deutschland, suma coşmarurilor noastre

  Din când în când, teoretizau învăţaţii lumii antice, orice societate ajunge, inevitabil, la momentul în care păcatele, tragediile şi ororile pe care le-a provocat sau le-a trăit, devin atât de multe şi împovărătoare încât este nevoie de o ceremonie publică de expiere.

 • Horia Vârlan dansează pe muzica celor de la Rammstein, în prima ediţie a concursului culinar „Junior Chef“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horia Vârlan dansează pe muzica celor de la Rammstein, în prima ediţie a concursului culinar „Junior Chef“

  „Junior Chef“ a adunat cei mai talentaţi copii din România în materie de gătit, iar de luni, de la ora 20:30, la Antena 1, aceştia vor asigura reţete gustoase şi un show plin de spontaneitate. Miza este mare din moment ce fiecare luptă pentru un loc în echipa celor trei membri ai juriului, Anca Lungu, Horia Vârlan şi Marius Florea Vizante.

 • VLOG BaRock, ba Cabaret
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VLOG BaRock, ba Cabaret

  Dacă vă întrebaṭi ce mai face Răzvan Mazilu, de nu-l mai vedeṭi prin Bucureṣti, cu o nouă propunere teatrală, cum ne-a obiṣnuit în fiecare stagiune, ei bine, pot să vă liniṣtesc.

 • Rammstein şi calul albastru. Un concert cum nu s-a mai văzut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rammstein şi calul albastru. Un concert cum nu s-a mai văzut

  Un tip intră nervos într-un bar din Vestul Sălbatic şi răcneşte către meseni, cu mâna pe tocul pistolului: “Cine mi-a vopsit calul?”. De la una dintre mese se ridică o namilă, cu capul îndesat, şi răspunde imperturbabil: “Eu am făcut-o. E vreo problemă?”.

 • VIDEO Nuditatea în videoclipuri: controversată, dar incitantă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Nuditatea în videoclipuri: controversată, dar incitantă

  De-a lungul istoriei, nuditatea a fost privită atât ca pe o formă de artă, dar şi ca o manifestare care contravine moralului societăţii. În multe dintre videoclipuri, artişti cunoscuţi precum Madonna, Justin Timberlake, Duran Duran şi Rammstein s-au folosit de nuditate pentru a „condimenta“ şi mai mult povestea.

 • Rammstein, din nou în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rammstein, din nou în România

  Rock The City 2013, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale verii, are loc sâmbătă şi duminică, în Capitală, în Complexul Romexpo. Trupa Rammstein va avea un show presărat cu efecte pirotehnice, care se anunţă de-a dreptul incediar.

 • VIDEO Festivalul Rock the City 2013: solistul Rammstein, în flăcări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Festivalul Rock the City 2013: solistul Rammstein, în flăcări

  Echipamentele trupelor care vor participa la festivalul Rock The City, în perioada 27 - 28 iulie, sunt aduse la Bucureşti cu 30 de camioane, nouă dintre acestea aparţinând celor de la Rammstein, iar artiştii vor cânta pe o scenă de 150 de tone, înaltă de 20 de metri, informează organizatorii. Trupa Rammstein, capul de afiş al evenimentului, va avea un show cu multe efecte pirotehnice.

 • VIDEO Rammstein revine la București. Trupa tocmai a confirmat că ajunge în România în iulie 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Rammstein revine la București. Trupa tocmai a confirmat că ajunge în România în iulie 2013

  Pe site-ul oficial al binecunoscutei formații Rammstein a fost publicată astăzi lista festivalurilor unde artiștii au fost invitați în 2013, România fiind inclusă pe această listă. Trupa de industrial metal a fost înfinnțată în 1994, însă a devenit celebră la nivel internațional la mijlocul anilor 2000. Din 2009, de la lansarea ultimului lor album, au vândut 15 milioane de copii ale materialelor discografice lansate. Rammstein

 • SHOW Alice Cooper a făcut spectacol de teatru cu sânge şi şerpi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SHOW Alice Cooper a făcut spectacol de teatru cu sânge şi şerpi

  Concertul Alice Cooper a strâns aseară aproximativ 2.500 de fani la Arenele Romane. Spectatorii au uimit prin costumaţie: ţinte, haine negre şi lentile de contact în formă de stea. Alice Cooper nu a mai fost "un domn drăguţ" şi a început show-ul îmbrăcat în păianjăn, cu tentacule, pe ritmurile "Black Widow". A continuat să-şi schimbe ţinutele, de la cămaşă de forţă, la joben cu ţinte, pentru ca, la final, tricolorul româ

 • Solistul Rammstein cere daune de la Apocalyptica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Solistul Rammstein cere daune de la Apocalyptica

  Till Lindemann, solistul trupei Rammstein, a câştigat în instanţă procesul intentat trupei Apocalyptica, pe care a acuzat-o de încălcarea drepturilor de autor. El va primi de la rockerii finlandezi daune în valoare de 45.000 de euro, potrivit nme.com.

 • Citiţi aici cronicile celor mai „hot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citiţi aici cronicile celor mai „hot" concerte la Bucureşti

  Lunile mai, iunie şi iulie au fost cele mai "fierbinţi" din punct de vedere muzical. Bucureştiul a primit vizita celor mai grele nume din show-biz-ul mondial. Australienii de la AC/DC au deschis seria concertelor de top din România.

 • VIDEO Rammstein,„coşmar“ plăcut la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Rammstein,„coşmar“ plăcut la Bucureşti

  Germanii au închis prima ediţie românească a festivalului Sonisphere cu un concert dramatic şi parcă desprins din filmele de groază. Rammstein a arătat la Bucureşti reţeta unui show perfect: artificii, flăcări, rachete, maşini de fum, costumaţii fioroase şi un tun cu spumă şi confetti.

 • VIDEO/ FOTOGALERIE Rammstein a „incendiat“ Romexpo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO/ FOTOGALERIE Rammstein a „incendiat“ Romexpo

  Trupa germană a încheiat cele trei zile de Sonisphere Festival, aseară, la Romexpo. Germanii „au scuipat“ flăcări, şi-au dat foc şi au dezlănţuit artificii şi rachete deasupra mulţimii, înnebunindu-i pe români. Un steag al României cu simbolul trupei germane a transformat zona de concert într-un vacarm general de urale.

 • VIDEO FOTO Sonisphere ia startul la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Sonisphere ia startul la Bucureşti

  Rammstein, pentru prima oară în România, Metallica şi Manowar sunt capetele de afiş de la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere, care începe astăzi. Fanii rockului sunt aşteptaţi astăzi la Romexpo, începând cu ora 14.00. Concertele vor începe la ora 15.15.

 • Scenă-gigant pentru Metallica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scenă-gigant pentru Metallica

  Metallica, Rammstein, Alice in Chains şi celelalte trupe care participă la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, eveniment care va avea loc la Bucureşti, între 25 şi 27 iunie, vor evolua pe o scenă de 150 de tone, cu peste 100 de boxe, potrivit organizatorilor, D&D East Entertainment.

 • Sonisphere mută rockul la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sonisphere mută rockul la Bucureşti

  Pregătirile pentru Festivalul Sonisphere, eveniment care va avea loc în perioada 25-27 iunie, la Bucureşti  (Romexpo), au intrat în linie dreaptă.

 • Metallica şi Rammstein, capete de afiş la Sonisphere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metallica şi Rammstein, capete de afiş la Sonisphere

  Unele dintre cele mai mari nume din rockul mondial vin în România, în cadrul festivalului internaţional Sonisphere, care va avea loc în perioada 25-27 iunie, la complexul Romexpo din Bucureşti.

 • Topul celebrităţilor internaţionale care vor concerta, anul acesta, în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celebrităţilor internaţionale care vor concerta, anul acesta, în România

  Anul 2010 ne aşteaptă cu evenimente muzicale de excepţie. Pe scena Sălii Palatului şi cea din Piaţa Constituţiei vor urca atât artişti cu nume sonore din lumea rock-ului dar şi celebrităţi ai jazz-ului, muzicii electro franceze precum şi artişti cubanezi. Vă prezentăm, topul celor mai așteptate concerte de anul acesta.

Modifică Setările