rahat - ultimele știri
Bucătarul reşiţean Uica Mihai este cunoscut pentru reţetele sale care au la bază ingredientele naturale. Astăzi, ne învaţă cum să facem rahat de corcoduşe.
Într-o ţară în care nu poţi să ai o altă opinie decât cea a regimului, iar oficialii guvernului sunt de neatins, s-a depăşit orice limită a decenţei, într-o aşa-zisă emisiune de analiză politică.
Sunt foarte puţini oameni în fotbalul românesc capabili de a spune lucrurilor pe nume, fiindcă, aproape mereu, îşi cântăresc cuvintele în funcţie de interesele personale. Boloni, plecat din ţară din 2001, n-are această povară pe umeri, atunci când vo...
Autoturismul s-a nimerit sub o conductă de canalizare care s-a spart şi a curs ore în şir peste el. Mizeria a pătruns şi în interior, deoarece un geam era uşor deschis. Un trecător milos a pus o pungă din plastic peste fantă, dar tot degeaba.
Îţi doreşti să prepari un cozonac acasă, dar nu ai mult timp la dispoziţie? Ce ai spune dacă ai încerca reţeta noastră de cozonac fără dospire?...
Delicioasele cornuleţe îţi amintesc de bucătăria bunicii sau a mamei, când îţi prepara un desert simplu în perioada Sărbătorilor de iarnă? Ei bine, ţi-am pregătit o reţetă simplă de cornuleţe cu rahat pe care e musai să o încerci....
Vă mai aduceţi aminte de cornuleţele bunicii? Cu rahat ori cu nucă sau gem, cornuleţele erau cele mai bune lucruri care ni se întâmplau la sfârşitul unei zile de joacă cu prietenii. Dacă vrei să le împărtăşeşti şi copiilor tăi acest gust sau dacă, pu...
Un român a consumat anul trecut, în medie pe lună, 157 de grame de ciocolată, bomboane, rahat şi alte produse zaharoase, pe care a cheltuit 3,17 lei, arată datele publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS), citate de Agerpres.
Pentru România, sfârşitul războiului nu însemna un nou început. Greul abia acum începea. În ţara ocupată de ruşi şi peste care se abătuse o secetă cumplită, de teama pierderii banilor, o bătrână din Constanţa şi-a dat toată averea pe rahat.
Am preparat aceste cornuleţe cu rahat şi am simţit aroma unui desert delicios aşa cum numai bunica ştia să-l prepare!
Prefectul judeţului Maramureş, Anton Rohian a găsit soluţia pentru depozitarea acelui nămol rezultat de la staţia de epurare a VITAL-ului, nămol urât mirositor care dădea mari bătăi de cap băimărenilor anul trecut după ce fusese depozitat, fără accep...
Cozonacii produşi de firma „Teoden“ din oraşul lui Nea Mărin, Băileşti, au apărut pe piaţă inscripţionaţi pe eticheta a compoziţiei produsului cu denumirea „bullshit“. Cuvântul provine din argoul englezesc, iar în limba română înseamnă „rahat“.
Vine Paştele. Gospodina iscusită tocmai a oprit cuptorul şi zâmbeşte mulţumită. Din bucătărie iese o aromă-mbietoare: e miros de cozonaci, e parfum de sărbătoare. Material realizat în colaborare cu revista „Click! Poftă bună!“....
fără imagine
Aproape că nu mai există lucrare realizată din bani publici sau europeni pe care să nu apară numele boierului ce a binevoit să pogoare fonduri acolo....
Un dialogul halucinant a avut loc aseară, la GSP TV, între Victor Piţurcă, managerul general al Craiovei, şi Marian Iancu, patronul Timişoarei, cei doi adresându-şi cuvinte grele şi jignindu-se ca la uşa cortului.